Fosta lui Alex Bodi a făcut un gest total neașteptat legat de una dintre persoanele care au trecut prin viața ei.

Sursa foto: Instagram

Daria Radionova s-a împăcat cu fostul iubit, deși nimeni nu mai credea că are sentimente pentru acesta. Vestea vine cu atât mai mult mister cu cât fanii focoasei șatene cunosc detalii despre istoricul relației respective. Mai exact, focoasa șatenă s-a despărțit de bărbatul respectiv imediat după ce acesta îi oferise inelul de logodnă.

Escapada în Monaco, i-a adus împreună

Daria Radionova uimea în urmă cu câteva luni pe rețelele de socializare cu povestea de amor pe care o trăia. Vedeta se cuplase cu un artist de origine iraniană care era pregătit să îi pună lumea la picioare. După doar câteva zile de relație, Daria se mutase în luxosul penthouse al cântărețului, unde avea parte de tot răsfățul.  Rusoaica primea buchete imense de flori, dar și cadouri scumpe. La scurt timp a venit și cererea în căsătorie, total neașteptată. Deși a acceptat inelul, Daria a decis ulterior să pună punct relației respective. Focoasa șatenă a explicat atunci că s-a despărțit de iubit din cauza diferențelor de cultură, dar și a viziunilor diferite.

Acum, la câteva luni de la momentul respectiv, Daria și Pooyan Makthari, s-au afișat din nou împreună. Cei doi s-au întâlnit la Monaco, acolo unde artistul a avut un eveniment. Rusoaica, mutată pe perioada verii în Riviera Franceză s-a oferit să-i fie alături pe parcursul șederii în luxoasa destinație. Astfel, artistul a apărut într-una dintre postările divei de pe Instagram.

Cu toate că fanii acesteia sunt extrem de curioși despre legătura lor actuală, Daria nu a dat detalii în acest sens. Daria va apărea însă în noul vieeoclip lansat de artist.

Întrebată într-o sesiune de întrebări de pe Instastory dacă visează să aibă o familie, Daria a dat un răspuns afirmativ. Rămâne însă de văzut dacă artistul irianian  este alesul inimii ei.

Cel mai probabil, momentan, rusoaica va mai rămâne o perioadă la Monaco, acolo unde și-a extins afacerea cu piese vestimentare

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.