Daria Radionova a vorbit despre infidelitatea lui Alex Bodi după ce afaceristul a plecat în vacanță cu Ema Uta în mare secret. Se pare că rusoaica se aștepta la o asemenea lovitură din partea iubitului ei, iar acum a primit confirmarea. În ciuda faptului că afaceristul a încercat să-și ascundă infidelitatea, în cele din urmă a urmă a ieșit la iveală.

Daria Radionova s-a reîmpăcat cu Alex Bodi acum ceva timp în speranța că de data aceasta afaceristul și-a învățat lecția. Lucrurile nu au stat deloc așa, se pare, pentru că vechile obiceiuri ale bărbatului nu au dispărut nici acum.

Daria Radionova a fost înșelată cu Ema Uta

În ciuda încercărilor lui Alex Bodi de a masca infidelitatea, adevărul a ieșit la iveală. Se pare că iubita sa oficială nu este deloc surprinsă de gestul bărbatului și se aștepta ca în orice moment acesta să calce strâmb în fața ei.

„Era o surpriză dacă Alex nu mă înşela, aşa nu e o surpriză pentru mine!”, a mărturisit Daria Radinova.

Alex Bodi și-a exprimat dorința în repetate rânduri de a rămâne alături de Daria Radionova, însă se pare că Ema Uta l-a făcut pe afacerist să se răzgândească în cele din urmă. Cei doi au plecat într-o vacanță de lux în Bahamas, dar afaceristul a publicat imagini din vacanță abia după două săptămâni, în ideea în care nimeni nu își va da seama și infidelitatea sa va trece neobservată de data aceasta. Ei bine, lucrurile nu au stat deloc așa cum s-a gândit!

social media

Daria Radionova nu este deloc surprinsă că a fost înșelată

Daria Radionova a mărturisit că nu se aștepta la altceva din partea partenerului său de viață și că era ferm convinsă de faptul că se va ajunge aici. În cadrul unui interviu, frumoasa rusoaică a mărturisit că era într-adevăr o surpriză în cazul în care iubitul ei îi era fidel.