Daria Radionova a fost jefuită în miez de noapte. Tânăra a ajuns să se teamă pentru viața ei, odată cu înmulțirea cazurilor de acest fel, în Anglia.

Recent, fosta iubită a lui Alex Bodi, Daria Radionova, a fost jefuită în miez de noapte, în Londra. Ea a mărturisit că aceste jafuri au devenit o problemă în capitala Angliei. Daria a făcut primele dezvăluiri după cumplitul incident. Tânăra a mărturisit că a avut parte de un adevărat șoc și se declară înspăimântată de cele întâmplate. Ea a spus că a mai fost martoră la mai multe jafuri.

social media

Daria Radionova a fost jefuită în miez de noapte în Londra

Daria Radionova a fost jefuită recent, în miez de noapte, în Londra. Ea se teme pentru viața ei, având în vedere că acesta cazuri s-au înmulțit considerabil. Fosta parteneră a lui Alex Bodi a fost jefuită chiar în fața magazinului din Londra, pe care îl deține. Potrivit acesteia, hoții fură ceasuri și ajung chiar să și ucidă oamenii.

Mai mult, șatena a publicat și imaginile surprinse de camerele de supraveghere în momentul în care a fost jefuită. De asemenea, Daria a mărturisit că a mai fost martoră la foarte multe jafuri care s-au petrecut în capitala Angliei.

„În perioada asta, Londra e extrem de periculoasă. Nu știu ce se întâmplă, poliția nu face nimic. Sunt jafuri pe fiecare zi. S-a întâmplat chiar în fața magazinului meu de câteva ori, în fața ochilor mei. Fură ceasuri și chiar omoară oameni pentru ceasuri.”a declarat Daria Radionova.

Daria Radionova, ținta hackerilor din mediul online

Daria are o comunitate foarte mare de fani pe rețelele de socializare. Ea împărtășește cu internauții fiecare eveniment important din viața ei. Recent, șatena a observat că cineva i-a furat identitatea și se dă drept ea, pe rețelele de socializare.

„Ei bine, există un fan nebun psihopat care este obsedat de mine în viața mea, creând profile false. Mă hărțuieste și trimite mesaje prietenilor mei. Îmi știe fiecare pas, îmi urmărește toți prietenii și așa mai departe. Nu i-am fäcut nimic și habar nu am de unde vine obsesia asta nebună dar hei, dacă nu te oprești, duc toate dovezile la poliție, iți vor verifica IP-ul și te vor taxa pentru hărțuire.

Obsesia asta bolnavă chiar nu e normală. Asta e boală. Da am destul de succes, da sunt destul de cunoscută, fac tot posibilul să trăiesc viața pe care mi-o doresc, am meseria mea, nu depind de nimeni, nu cer nimic nimănui, nu urăsc pe nimeni, personal nu am făcut nimic rău.”, a transmis Daria Radionova pe Instagram-ul personal.