Daria Radionova a vorbit despre afaceristul Alex Bodi după ce acesta a înșelat-o cu Ema Uta. Alex Bodi a avut parte de o vacanță în Bahamas alături de make-up artist. Chiar dacă a încercat să ascundă toate aceste lucruri, iată că adevărul a ieșit la iveală în final.

Daria Radionova și Alex Bodi și-au spus din nou adio după ce afaceristul a plecat într-o vacanță de lux cu Ema Uta. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-ar fi dorit ca această escapadă să rămân secret, el și Ema Uta postând imagini din același loc, însă la intervale de timp diferite, de câteva zile.

social media

Daria Radionova, primele declarații după ce a aflat că a fost înșelată

Se pre că Daria Radionoa nu este deloc surprinsă de atitudinea lui Alex Bodi și că se aștepta oricând să o înșele. O mare surpriză ar fi fost în cazul în care i-ar fi fost fidel, spune frumoasa rusoaică.

„Am ştiut de la început că nu a fost în Africa. Nu am vrut să fac scandal. Doar m-am uitat la circ cu mama mea şi am râs în fiecare zi din ce în ce mai mult de felul în care minţea şi inventa poveşti amuzante. Mă gândeam ce altceva mai poate spune. A fost foarte amuzant. A crezut că este un bărbat atât de inteligent, un erou. Probabil el a crezut în propria „poveste”. Singura diferenţă este că de această dată chiar nu îmi pasă.

Această persoană nu se va schimba niciodată. Ştiu asta. El a făcut aceste jocuri înainte şi le va face din nou, chiar dacă a jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei. Acesta este stilul lui. Ce a făcut nu este o surpriză. Ar fi fost o surpriză dacă era un om decent şi matur, responsabil pentru cuvintele sale. Nu femeile sunt problema. Problema este el şi niciodată nu se va schimba. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră”, a declarat Daria Radionova acum câteva zile.