Alex Bodi a traversat o perioadă destul de dificilă în ultimele 40 de zile când a fost în arest preventiv. Cu toate acestea, a trecut cu bine peste aceste momente dificile, însă nu de unul singur. Afaceristul a avut-o aproape pe iubita sa, Daria Radionova, care l-a susținut și i-a fost sprijin în toat clipele dificile de când formează un cuplu.

După ce Alex Bodi s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, imediat a venit la înaintare cu noua sa iubită oficială, vechea rivală a blondinei noastre, nimeni alta decât Daria Radionova. Ulterior, cele două au purtat un război pe rețelele de socializare, însă se pare că apele s-au mai liniștit.

Alex Bodi mărturisește faptul că, în timpul celor 40 de zile pe care le-a petrecut după gratii, a avut ocazia să vadă cine este dispus să rămână alături de el la bine și la greu. Se pare că Daria a trecut cu brio acest test, ajungând chiar să-l impresioneze pe afacerist prin devotamentul ei. I-a pregătit o surpriză de zile mari în momentul în care s-a întors acasa, acolo unde rusoaica i-a pregătit o petrecere de care el nu știa absolut nimic.

Și asta nu e tot! Afaceristul este profund recunoscător pentru tot sprijinul pe care i l-a oferit iubita sa în momentele de cumpănă. Daria a avut un rol important cât timp el se afla în închisoare. A ținut legătura cu părinții afaceristului și i-a asigurat că fiul lor este în regulă în închisoare. Pe lângă acest lucru, rusoaica l-a ajutat pe fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu și în ceea ce privește planul profesional, i-a administrat unele dintre afaceri cât timp el se afla după gratii.

Daria, cum l-a susținut pe Alex Bodi cât timp se afla în arest preventiv? Afaceristul, impresionat de iubita sa: ”Ne hrănim cu sentimente”

Daria, un adevărat sprijin pentru Alex Bodi

 ”Îți dai seama de adevăratele persoanele care îți rămân alături indiferent de momentele prin care treci, de situație, chiar dacă ai sau nu nevoie de ei, important este să știi că ai pe cine te baza”, a spus Alex Bodi.

Prin aceste fapte, Daria i-a demostrat lui Alex Bodi că este o persoană foarte improtantă pentru ea și că este dispusă să facă orice pentru a le fi bine.

”În primul rând, nu că nu m-aș fi așteptat ca Daria să fie atât de puternică, dar chiar mi-a dat dovadă de un caracter pozitiv. Mi-a dat putere, nu suntem roboți, toți ne hrănim cu sentimente, mereu îmi zicea că ea crede în mine, a fost pozitivă. Ea a ținut legătura cu ai mei, vorbeau, pentru că eu aveau voie la doar trei apeluri pe săptămână și nu puteam să sun pe toată lumea, cu partenerii de afaceri, a fost un sprijin”, a mai adăugat afaceristul în interviul oferit.