Luna decembrie este acea perioadă din an când toată lumea ar trebui să fie mai bună și mai darnică. Manelistul Bogdan de la Ploiești este un exemplu pentru toată lumea!

Bogdan de la Ploiești a făcut un gest minunat cu ocazia zilei de Moș Nicolae. Cântărețul s-a decis să facă o faptă bună și le-a pregătit cadouri tuturor copiilor unui spital din capitală. Cu siguranță, micuții s-au bucurat și au uitat pentru câteva secunde de problemele lor.

Bogdan de la Ploiești are doar 25 de ani și este un manelist care a urcat foarte repede în trandingul românesc. Acesta a colaborat cu Theo Rose și fanii l-au întampinat cu brațele deschise. În prezent, vedeta duce o viață extrem de luxoasă și dacă tot își permite îi face plăcere să îi ajute și pe cei mai nevoiași.

Ce gest impresionant a făcut Bogdan de la Ploiești

Manelistul a postat aseară un clip cu punguțele de cadouri pe care le-a livrat „din partea moșului”, copiilor internați la spital. Împreună cu câțiva prieteni acesta a încercat să le readucă zâmbetul pe față micuților. El le-a mărturisit urmăritorilor săi într-un clip pe Instagram că 11 luni va munci, iar în a 12-a, luna magică a sărbătorilor, oamenii care au nevoie se pot baza pe el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BogdanDLP (@bogdandelaploiesti)

Bogdan de la Ploiești – un exemplu pentru toată lumea

Chiar cu o zi înainte de surpriza pentru acești copilași de la spital, artistul mai împlinise dorințele unor suflețele. Cântărețul a distribuit mai multe pachete cu alimente unei familii nevoiașe cu 7 copii. Bogdan de la Ploiești a postat surpriza pe pagina lui de socializare, însă nu ca să se laude. El speră să îi inspire și pe alți oameni care își permit să fie mai darnici de sărbători.  Acesta a promis în fața urmăritorilor și a lui Dumnezeu că va continua să facă gesturi caritabile în fiecare an, în luna decembrie.

„Sunt foarte emoționat, dar și foarte fericit. Mi-am propus ca în fiecare an, în luna decembrie, să ajut copiii nevoiași și să fac cât de mult bine pot. Dumnezeu mă iubește și consider că acest video nu este o laudă, ci un exemplu. Mi-aș dori ca toți cei care au o situație bună să facă ceea ce fac eu acum. O să ducem pachetele la un spital din București și la câteva familii sărace”, a spus artistul.

De asemenea o mulțime de oameni îi trimit mesaje pe Facebook și îl roagă să îi ajute. În România există atâtea familii nevoiașe, cu mulți copii, încât nu le mai face față. Însă, artistul nu refuză pe nimeni și a trimis pachete pentru fiecare om de care a auzit că are nevoie. Ba chiar unde nu a putut ajunge personal, în diverse orașe, a trimis și prietenii cu pachete.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!