Daniela Gyrofi a trecut prin multe situații dificile până a cunoscut succesul.

Daniela Gyrofi este una dintre veteranele din industria muzicală. De-a lungul timpului, aceasta a colaborat cu nume mari, dar drumul ei către faimă și mii de fani nu a fost deloc unul ușor. Daniela a trecut prin episoade în care până și oamenii care trebuiau să îi fie alături au dezamăgit-o.

Daniela Gyorfi cânta manele în perioadă în care acest gen muzical abia se contura la noi. Asumată din fire, aceasta a presimțit că asta i se potrivește cel mai bine. Nu i-a fost ușor, mai ales că, până în acel moment, numai bărbații se afirmaseră.

Daniela Gyorfi nu a avut parte numai de momente plăcute în cariera ei. Deși avea o voce extraordinară și se plia de minune pe manele, au existat unele persoane care i-au tăiat aripile din prima. Artista a crezut că echipa ei de profesioniști va fi mereu lângă ea, dar se pare că nu a avut dreptat.

Daniela Gyrofi, făcută praf de către propriul manager. „Mi-a aruncat CD-ul la gunoi și m-a numit manelistă”
Facebook

Daniela Gyorfi a avut mereu încredere în instinct

În timp ce publicul o admira enorm, iar fanii începeau deja să o cunoască, Daniela Gyrogi s-a lovit de un obstacol pus de o persoană la care nu se aștepta. Artista se pregătea să lanseze oficial piesa „De ce mă minți”, alături de Liviu Guță. Printre primii care au ascultat-o sa numărat și Radu Baron, impresarul ei de la vremea respectivă.

În loc să o încurajeze să meargă mai departe cu visul ei, Radu Baron nu a avut deloc încredere în piesa Danielei. Ba mai mult, ca să o demoralizeze, i-a aruncat CD-ul cu piesa direct în coșul de gunoi. În plus, a numit-o manelistă.

Daniela Gyorfi nu s-a lăsat afectată de vorbele impresarului, ci s-a ambiționat și mai tare. A doua zi după ce a fost jignită, artista l-a luat pe colegul ei și s-au dus în emisiune la Teo Trandafir. Așa cum a presimțit, piesa ei a avut un mare impact asupra publicului. Și în prezent, este una dintre cele mai cunoscute din repertoriul ei.

@starloveib♬ sunet original – i’m a star [email protected]

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.