Daniela Gyorfi are 52 de ani însă se menține într-o formă de milioane. Vedeta este într-o formă fizică de invidiat datorită stilului de viața pe care l-a ales. Chiar dacă a trecut inclusiv printr-o naștere artista se menține la fel ca la 20 de ani.

Care e secretul siluetei ei

Daniela Gyorfi a intrat în showbiz de peste 15 ani, fiind considerată încă de pe atunci una dintre cele mai sexi prezențe feminine din zona artiștilor. Cântăreața a fost printre primele vedete din România care a recunoscut la vremea respectivă că a apelat la intervenții estetice acestea fiind atunci un subiect tabu.

Daniela și-a operat bustul și a apelat la injecțiile pentru a-și mări buzele când nu toată lumea știa despre existența acestor tipuri de proceduri de înfrumusețare. Excentrică din fire ea a pus pe pauză cariera în muzica ușoară și s-a îndreptat spre manele. Vedeta a avut un succes nebun cu piesele ei, tocmai din acest motiv continuând pe această nișă.

Anii nu iartă pe nimeni, dar artista a știut exact cum să își păstreze aspectul exterior mereu tânăr.  Ea a mărturisit că pe lângă tratamentele intense în sala de fitness optează și pentru proceduri de slăbit la centrele specializate. Ca o adevărată divă, Daniela optează pentru împachetările cu vin la 70 de grade. Procedura are rol de a reîntineri pielea și de a-i oferi o strălucire aparte. Ea a postat o fotografie pe contul ei de socializare cu care „a rupt gura târgului.” Daniela le face concurență cu brio tinerelor de pe platforma de socializare.

Pe lângă tratamente, cântăreața se menține și fiind mama cu normă întreagă pentru fiica ei, Maria. Daniela se ocupă îndeaproape de creșterea și educarea ei apelând rar la bonă.

Daniela Gyorfi, un trup de invidiat la 50 de ani! Secretul vedetei pentru un trup de puștoaică

Daniela Gyorfi a avut o viață ușoară

Dacă atunci când apărea la televizor, artista afișa o imagine de femeie perfectă, care nu se lasă atinsă de nimic, greutățile vieții nu au ocolit-o nici pe ea. Daniela a avut o misiune extrem de grea de îndeplinit pe care nu orice persoană ar putea să o ducă până la capăt cu bine.

Mama artistei a căzut răpusă pe boală la pat încă de când vedeta era doar o puștoaică. Daniela s-a ambiționat și a avut grijă singură ani de-a rândul de femeia care i-a dat viață. În paralel a reușit să își finalizeze școala și să pășească în cariera ei cu dreptul fiind mereu susținută moral de mama ei.

Femeia s-a stins în urmă cu câțiva ani lăsând în sufletul artistei o durere care nu s-a vindecat niciodată. Cel care i-a fost alături în tot acest drum a fost impresarul și soțul ei, George Tal, alături de care vedeta are o fetiță.