Daniela Gyorfi nu a spus niciodată nu unei provocări. De data asta, artista s-a simțit pregătită să se afirme într-un domeniu nou și deja a făcut primii pași în această direcție. Despre planurile ei, artista a vorbit cu fanii de pe Instagram și nu numai.

Daniela Gyorfi nu are nevoie de prea multe prezentăril. Artista are o carieră de zeci de ani în industria muzicală și poate spune că le-a văzut pe toate. De-a lungul timpului, Daniela s-a transformat și a ținut pasul cu trend-urile. Acum, aceasta a ajuns un exemplu pentru mulți aspiranți la o carieră muzicală și nu numai.

Mai nou, Daniela și-a făcut debutul în afaceri. Artista a sfidat pandemia și instabilitatea economică și a deschis două cluburi în Centrul Vechi. Interpreta nu s-a lăsat descurajată de părerile celor din jur și a mers mai departe. Acum, Daniela se poate lăuda cu două afeceri de succes care de abia de acum încolo urmează să îi aducă și mai mult profit.

Daniela Gyorfi trăiește pe picior mare. Ce afaceri și-a deschis artista în Centrul Vechi al Capitalei
Instagram

,,Ne-am dorit foarte mult o schimbare. Am simțit nevoia aceasta chiar înainte de pandemie. Noi am crezut că pandemia o să treacă în 6 luni sau un an, dar, până la urmă, am spus: <<Dacă nu facem acum pasul, atunci când o îl mai facem?>>

Mă bucur mult că a înțeles acest lucru, cum și eu am înțeles la rândul meu dorințele lui. Acum ne-am implicat într-o afacere, am deschis două cluburi, a mărturisit blondina”, a spus Daniela pentru ego.ro.

Pe lângă banii pe care i-a investit în afaceri, Daniela Gyorfi a băgat foarte multe bani și în noua ei locuință. Casa artistei pare desprinsă din revistele de design, iar asta o face să fie și mai mândră de tot ce a reușit până acum. Daniela a muncit foarte mult și simte că de abia acum se bucură din plin de eforturile depuse de-a lungul timpului.