Artista nu este adepta dietelor drastice, deși în trecut a recunoscut faptul că a apelat la un astfel de regim.

Daniela Gyorfi reușește să se mențină în formă și nici nu ai spune că în luna octombrie a acestui an va împlini 53 de ani. Artista le dă clasă puștoaicelor și recunoaște că, în prezent, a apelat la un regim de viață sănătos. În trecut, Daniela Gyorfi prefera să facă foamea, mai ales când avea o ședință foto sau un eveniment important.

Dulciurile, printre preferatele artistei

Invitată în „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Daniela Gyorfi a mărturisit că nu ar face mari sacrificii pentru a scăpa de un kilogram în plus. Ba mai mult, de-a lungul timpului, artista a preferat dietele-minune, dar care nu au dat rezultate.

De aceea, în prezent, este adepta unui stil de viață sănătos, bazat pe sfaturile unui medic nutriționist. Totuși, Daniela Gyorfi a mărturisit că are o slăbiciune pentru dulciuri, mai ales pentru clătite, dar măsura este cheia în regimul său și a reușit să elimine din alimentație produsele de tip fast-food și grăsimile.

@flory_floo #NikeShesBallin #PrimarkSummerUp #foryou #foryoupage ♬ suono originale – Vaida-Florentina

„Pentru un kilogram în minus nu aș face nimic. Nu aș face nimic, nu aș fi dispusă. Cea mai tare dietă este un regim de viață cât se poate de sănătos.

Cu cât vrei să slăbești mai mult și ții diete așa cum am ținut eu, iar după ce nu le ții te îngrași la loc, asta e clar. Sportul, o dietă, fără dulciuri. Am o slăbiciune la clătite și atunci o să te arăți bine”, a povestit Daniela Gyorfi în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Pe lângă regimul pe care îl respectă cu strictețe, artista mai apelează și la proceduri pentru întreținere. Daniela Gyorfi a mărturisit în urmă cu ceva timp că face tratamente corporale cel puțin o dată pe săptămână. La fel de mult accent pune și pe sport.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.