Daniela Gyorfi este una dintre artistele care a reușit să împace mereu viața de persoană publică cu viața de mamă. Maria este, de departe, cea mai mare realizare a ei și este foarte mândră de ea. Fiica Danielei este extrem de inteligentă, iar vedeta știe că aceasta nu va pica niciodată în capcana falsei celebrități.

Daniela Gyorfi este una dintre vedetele care a descoperit faima la o vârstă la care alți colegi de-ai ei de breaslă nici nu îndrăzneau să viseze la ea. Presiunea de a fi persoană publică a apăsat mereu pe umerii ei, dat vedeta a înțeles că niciodată nu poate fi pe placul tuturor.

Tocmai din acest motiv, Daniela a ales să își trăiască viața după propriile reguli. La un moment dat, la fel ca multe alte nume celebre din industrie, artista a acceptat să pozeze în celebra revistă pentru bărbați. Așa cum era de așteptat, numărul din Playboy cu Daniela pe copertă s-a vândut ca pâinea caldă.

Daniela Gyorfi, o mamă permisivă. Cum ar reacționa dacă fiica ei ar vrea să pozeze în revistele pentru adulți Colaj Substantial

Fiica Danielei are puterea de a decide singură

La vremea respectivă, pozatul în Playboy era una dintre cele mai bune rampe de lansare pentru cele aflate la început de drum. Acum, oricine poate deveni faimos cu ajutorul social media. Platformele online sunt instrumentul perfect pentru ca o persoană să devină faimoasă peste noapte.

Fiind mamă de fată, Daniela Gyorfi recunoaște că nu este deloc ușor, mai ales că tentații sunt la tot pasul. Vedeta s-a gândit la toate posibilitățile și a luat în calcul toate tentațiile în care ar putea cădea fiica ei.

Întrebată de Bianca Drăgușanu dacă i-ar permite fiicei sale să pozeze într-o revistă pentru adulți sau cum ar reacționa dacă s-ar întâmpla asta, Daniela Gyorfi nu a stat prea mult pe gânduri. Vedeta este foarte sigură pe fiica ei și este convinsă că aceasta va lua mereu cea mai bună decizia în ceea ce privește viața și viitorul ei.

„Maria poate să decidă singură. Nici mama mea nu mi-a spus da sau nu, mi-a spus să fac ce cred. I-am spus mereu dacă vrea să facă un lucru, îl face, dacă nu, nu. Și ea mi-a spus că dacă o să poată să facă ceva, va face, dacă nu, nu se supăra.”