„Este clar că fiecare ne-am dori vacanțe exotice, dar avem o țară foarte frumoasă”

Atunci când vine vorba de vacanțe, Daniela Gyorfi este excepția care confirmă regula. Spre deosebire de restul vedetelor, artista spune pas vacanțelor exclusiviste, în locuri exotice. Aceasta preferă ca destinație de vacanță România. Artista susține turismul românesc și alege să își petreacă zilele de relaxare într-o stațiune de pe litoralul românesc.

Până acum Daniela Gyorfi a fost destul de ocupată și nu a apucat să bifeze nicio vacanță. Însă, vedeta va avea parte în curând de câteva zile de relaxare. Așa că aceasta s-a gândit ce destinație de vacanță va alege și s-a oprit asupra unei stațiuni de pe litoralul românesc. Cântăreața a mărturisit că atunci când vine vorba de vacanță preferă să o petreacă în România.

Se pare că vedeta nu este impresionată prea mult de vacanțele exotice și alege să se relaxeze tot pe plaiurile mioritice.

„Este clar că fiecare ne-am dori vacanțe exotice, dar avem o țară foarte frumoasă. Într-adevăr, poate există o problemă cu prestările de servicii. Eu, spre exemplu, am văzut în Mangalia că tratamentele sunt mișto, iar, în afară, dacă te duci, te costă de 3-4 ori mai mult. În plus, e limba ta, sunt oamenii tăi, te cunosc. Dacă este ceva, m-aș duce mai bine la mine în țară.”, a declarat Daniela Gyorfi, potrivit ego.ro.

Daniela Gyorfi nu se dă în vânt după vacanțele exclusiviste! Artista se relaxează pe plaiurile mioritice
Instagram

Unde își petrece Daniela Gyorfi vacanța

Deși până acum a avut o perioadă aglomerată, Daniela Gyorfi se gândește la câteva zile de vacanță. Vedeta își dorește să se relaxeze și să urmeze câteva tratament. Așa că atunci când timpul îi va permite, artista va pleca pentru câteva zile ori la Băile Felix, ori în Mangalia. Daniela Gyorfi își dorește să își încarce bateriile, așa că de la vacanță așteaptă doar câteva momente de liniște și pace.

 „O să îmi iau (vacanță – n.r.), o să văd. Dar de pe 5 încep copiii școala. În septembrie am plină agenda, deci nu am cum. Eu sunt cu tratamentele, ori la Băile Felix, ori la Mangalia, unde am filmat la un hotel care are masaje de relaxare.

Fiind cântăreață, nu mă relaxez dacă merg în cluburi. Atunci mi-aș dori să am parte de câteva zile, dar deocamdată nici nu vreau vacanță și nici nu am timp.”, a mai spus Daniela Gyorfi.

 

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.