Daniela Gyorfi simte și acum lipsa mamei sale care, în momentul în care a plecat din această lume, a lăsat un gol imens în sufletul artistei. Decesul celei care i-a dat viață a avut loc în urmă cu aproximativ opt ani de zile, nimic nemaifiind la fel pentru cântăreață de atunci.

Cele două au fost extrem de apropiate și erau mult mai mult decât mamă și fiică. Erau cele mai bune prietene și puteau să își mărturisească orice. Dacă până acum opt ani Daniela Gyorfi avea unde să își găsească cea mai mare alinare, de când mama ei s-a stins din viață, artista a simțit cum o parte foarte prețioasă din sufletul ei se stinge.

Danela Gyorfi a trecut prin momente cumplite atunci când mama ei a decedat. În cadrul unui interviu foarte emoțioanant, vedeta vorbește despre faptul că făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca mama ei să trăiască cât mai mult, însă altele au fost planurile divinității. Această pierdere a fost mai ușor de suportat pentru că i-a avut aproape pe soțul și fiica ei, făcând-o mult mai puternică.

Se pare că, din mărturisirile artistei, ne dăm seama de faptul că acel gol din suflet nu va putea fi niciodată umplut la loc. Toată viața ei o va păstra vie în memoria ei și, mai mult decât atât, artista își mărturisește dragostea sinceră și curată față de cea care i-a dat viață chiar și după ce aceasta a trecut în lumea celor drepți.

”Atâta timp cât voi trăi nu pot să spun că sunt împăcată că nu mai e că așa minți, așa cum a spus și George am fost multe motive să fiu mulțumită pentru tot ce am făcut pentru ea. Știe că o iubesc, știa că o iubesc foarte mult. A apucat să o vadă și pe Mariuca. Toți ne naștem și murim”, a spus Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi găsește un sprijin în soțul său în orice moment

Daniela Gyorfi este extrem de recunoscătoare că îl are în viața sa pe Goerge Tal. Formează o echipă de minune atât în plan personal, cât și în plan profesional. Cei doi se susțin unul pe celălalt în toate situațiile, iar faptul că au avut ocazia să fie împreună și la ”muncă”, și acasă, pentru Daniela Gyorfi este un mare plus.
Daniela Gyorfi, strigăt de durere la opt ani de la moartea mamei sale: ”Nu sunt împăcată”

„Contează foarte mult pentru că este impresarul meu și atunci contează foarte mult. Este normal fiind artista lui să spun așa și în exclusivitate este normal, Faptul că suntem și o familie asta este un plus. Tot cee ace facem ne gândim amândoi și mă bucur foarte mult că de 15 ani de când suntem împreună suntem și pe plan professional. Noi suntem un cuplu absolut normal, adică cu bune și cu rele, cu plusuri și minusuri.”, a spus Daniela Gyorfi.