Ultimele două luni au fost probabil cele mai dificile din activitatea artiștilor din România. Dacă până în luna martie, concertele și evenimentele curgeau pe bandă rulantă, acum aceștia au rămas ”neacoperiți” financiar. Dacă o parte dintre ei au declarat că au bani puși deoparte pentru zile negre, nu toți se bucură de această situație. Daniela Gyorfi susține că momentan este o perioada dificilă, mai ales că facturile și creditele la banca sunt o presiune. Principala durere însă pentru vedetă a fost nu i-a putut face mamei sale pomenirea la cimitir așa cum obișnuia.

”Cel mai tare m-a durut că pe 26 aprilie mama împlinea 69 de ani! Cine să sfințească colivă și cui să împart? Foarte nasol și frustrant! ” a declarat artista.

Daniela Gyorfi susține că așteaptă cu nerăbdare că situația actuală să ie depășită pentru a-și relua viata și obiceiurile de dinainte. Artista face un îndemna chiar pentru toți românii să pună umărul în a promova ceea ce ne aprtine. Daniela Gyorfi își îndeamnă fanii să meargă în vacanțe în țară noastră și să cumpere fructe românești, contribuind astfel la economia țării.

Daniela Gyorfi are o relație de mai mulți ani cu George Tal, însă cei doi nu s-au căsătorit până în prezent. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Maria. Daniela a declarat că micuța poartă numele amândurora, Gyorfi Tal, iar acest lucru pentru ea este suficient. Deși au avut două încercări de a oficia căsătoria, în ambele cazuri cei doi au avut impedimente.