Daniela Gyorfi nu a uitat nicio secundă de unde a plecat și vorbește mereu cu mândrie despre asta.

Daniela Gyorfi a primit multe lecții de la viață. Artista nu a fost deloc scutită de episoade neplăcute, iar moartea mamei sale a avut un mare impact asupra ei. Daniela era extrem de atașată de cea care i-a dat viață, iar din momentul în care nu a mai fost alături de ea, a simțit cum lumea ei s-a schimbat radical.

Daniela Gyorfi este un exemplu de ambiție și curaj. De fiecare dată când a primit o lovitură dură din partea vieții, artista a știut cum să depășească orice obstacol. Acesta a fost mereu adepta independenței și a puterii feminine. Tocmai de aceea, oricât de greu i-ar fi fost, niciodată nu a lăsat ca asta să se vadă la exterior sau să îi afecteze pe cei din jur.

Daniela Gyorgi a găsit o salvare în manele

Artista a recunoscut mereu, cu mândrie, că situația ei financiară din copilărie nu a fost deloc una roz. Daniela a muncit zi și noapte pentru a-și depăși condiția și a reușit să ajungă acolo unde și-a dorit. Una dintre cele mai bune decizii pe care le putea lua a fost aceea în care s-a apucat să cânte manele.

Daniela Gyorfi, mai sinceră ca niciodată. Cât de mult a afectat-o pe artistă sărăcia. „Am mâncat pâine uscată cu apă”
Instagram

Manelele i-au schimbat cariera într-un mod radical. Deși cocheta cu muzica de ani buni, până în acea clipă, cariera ei a fost pe o linie de plutire. Odată cu primele piese lansate, Daniela Gyorfi a început să fie mai solicitată ca nicioadată, iar concertele să îi vină pe bandă rulantă. Artista s-a potrivit de minune acestui gen muzical și nu a trecut mult timp până când maneliștii mari au colaborat cu ea.

„Eu n-am uitat niciodată de unde am plecat. N-am uitat niciodată că am dormit în pat cu mama, că am mâncat pâine uscată cu apă. Sărăcia nu este o rușine.

Foarte mulți oameni trăiesc în sărăcie. Tot ce am făcut în viață a fost pe multă muncă. De multe ori, lacrimi, șuturi în fund”, a spus Daniela Gyorfi.

 

@40deintrebari.kanald Daniela Gyorfi, la #40deintrebari cu #deniserifai , duminica, de la 22:30 la #kanaldromania ! #danielagyorfi #fyp #interview ♬ original sound – 40deîntrebăricuDeniseRifai

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.