Daniela Gyorfi a rămas în atenția publicului după mulți ani de carieră și, pe măsură ce trece timpul, aceasta devine din ce în ce mai apreciată pentru ce a reușit să realizeze atât în plan personal, cât și în plan profesional. A avut parte în viață de bune și rele, însă de data aceasat frumoasa artistă se confruntă din nou cu o situație care nu îi dă pace.

Daniela Gyorfi nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale, după ce unul dintre implanturile mamare i s-a spart. Frumoasa vedetă este de fiecare dată sinceră cu fanii săi și nu s-a putut abține nici acum să le vorbească fanilor despre situația prin care este nevoită să treacă. Artistei nu îi vine să creadă că s-a ajuns la una ca asta, dar nu poate lăsa situația nerezolvată pentru prea mult timp.

„Nu știu, cred că n-am fost cuminte”

Cântăreața va trece în curând printr-o operație complicată și se teme pentru ceea ce va urma. Ea și-a dat seama de una singură ce s-a întâmplat și a dat o serie de declarații despre acest subiect delicat. Daniela Gyorfi a vorbit chiar în cadrul unei emisiuni de televiziune spunând că are dureri mari și că trebuie să își schimbe silicoanele cât de repede poate, pentru că i-a crăpat pur și simplu proteza și nu este de glumă.

În momentul în care a decis să își pună silicoane nu i s-a zis că ar putea trece prin așa ceva, pentru că dacă s-ar fi întâmplat acest lucru, se mai gândea înainte de a lua decizia finală. Ultima dată, ea a fost nevoită să scoată din buzunar 4500 de euro și, cel mai probabil, va da aceeași sumă și anul acesta. Daniela Gyorfi a mai mărturisit că după ce a făcut această operație ultima dată, i s-a spus că nu va avea probleme și că va fi totul bine, dar lucrurile au stat diferit.

Daniela Gyorfi, clipe cumplite după ce un implant mamar i s-a spart: "Mă doare și se vede că a ieșit"

 

„Nu știu, cred că n-am fost cuminte. Mi-a explodat… nu mi-a explodat. Mi s-a fisurat probabil. Clar trebuie să mi le schimb cât de repede pot. Partea dreaptă se vede. Mă doare și se vede că a ieșit, nu știu, s-a întâmplat ceva și mi-a crăpat pur și simplu proteza. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Am stat și m-am gândit că totuși ultima dată am dat 4.500 de euro pe el și din 2000 am început să-mi fac. Dacă-mi spunea că din 10 în 10 ani trebuie să mi le schimb, atunci mă mai gândeam. Dacă nu mi-a spus, m-am bucurat. Ultima dată același lucru mi-a zis: „nu o să mai ai probleme, o să fii foarte mulțumită”, a povestit vedeta.