Probabil că puțină lume își mai aduce aminte de apariția Danielei Gyorfi din revista dedicată bărbaților. Pentru cei care nu știu, artista a pozat în urmă cu 23 de ani în ipostaze incendiare. Totuși, rezultatul nu a fost pe măsura așteptărilor. Ba chiar, Daniela Gyorfi este de părere că apariția i-a adus mai degrabă dezavantaje. Nici pozele nu au fost deloc pe placul ei. 

Daniela Gyorfi nu a fost încântată de pictorial

În 1999, artista accepta să pozeze în ipostaze sexy pentru celebra revistă. Se pare că nu banii care i-a primit în urma pictorialul a determinat-o să accepte provocarea. Daniela Gyorfi a mărturisit că a contat mai degrabă faptul că este o femeie îndrăzneață. La acel moment, chiar mama sa a convins-o să nu ezite o astfel de oportunitate și i-a ascultat sfatul.

Deși toată lumea s-ar fi așteptat ca acest lucru să îi aducă și mai multă popularitate, lucrurile au evoluat diferit pentru artistă. Mai exact, concertele erau din ce în ce mai puțin în acea perioadă. Unii oameni și-au crezut o impresie greșită despre artistă, ceea ce a dus la un număr mai mic de solicitări la evenimente.

@starloveib♬ sunet original – StarLove

Daniela Gyorfi a mărturisit în cadrul unei emisiuni că apariția în Playboy nu i-a adus și mai multă celebritate, ci mai degrabă i-a fost afectată cariera. Artista nu a fost afectată doar pe plan profesional, ci și financiar.

Pentru pictorial, Daniela Gyorfi a primit o sumă cuprinsă între 4.500 – 5.000 de dolari. Artista este de părere că la mijloc au fost prea puțini bani, având în vedere faptul că încă de atunci era îndrăgită de public.

„Mi-a adus un mare deserviciu, deși o apariție în Playboy, deși cum eram eu ca imagine, era mănușă, dar nu mi-a plăcut pictorialul. A fost dezastruos”, a povestit „Daniela Gyorfi” în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.