Daniela Gyorfi a dat cărțile pe față în cadrul unui interviu și a vorbit fără perdea despre afecțiunea care îi îngreunează viața de câteva luni de zile, cât și despre cum are tăria să facă față cu brio tuturor evenimentelor neplăcute care au loc în viața ei. Mai mult decât atât, relația cu George Tal a fost un alt subiect abordat.

Daniela Gyorfi este iubtă și apreciată de mulți fani, iar aceștia o admiră, pe lângă talentul în muzică, și pentru faptul că a fost dintotdeauna o persoană asumată și care nu s-a ascuns niciodată după degete când a venit vorba de viața ei personală, chiar dacă a fost vorba despre subiecte extrem de sensibile. A trecut în viață prin multe greutăți, însă, chiar și așa, se dovedește în continuare faptul că nimic nu a doborât-o și că a devenit din ce în ce mai puternică.

Ce boală are Daniela Gyorfi?

Se pare că vremurile destul de dificile cu care ne confruntăm a făcut mai multe victime decât ne-am fi așteptat, în diferite forme. Din nefericire, și Daniela se numără printre ele, căci vedeta mărturisește că a dobândit o formă agresivă de depresie din pricina întreruperii oricărui tip de spectacol sau eveniment și interzicerea unor lucruri esențiale care, înainte de pandemie, erau foarte normale.

Cu toate acestea, Daniela Gyorfi nu ș-a pierdut speranța și are credința că totul se va termina cu bine în cel mai scurt timp posibil. Recunoaște faptul că este îngrijorată din pricina faptului că este posibil să rămână fără bani, însă, în același timp, este plină de speranță.

Daniela Gyorfi a vorbit deschis despre afecțiunea gravă de care suferă! ”Speranța moare ultima”

Daniela Gyorfi, motivul pentru care nu își dorește să se mărite cu George Tal

Este adevărat faptul că Danela Gyorfi se află într-o relație de o bună bucată de vreme cu partenerul ei de viață, George Tal. Cu toate acestea, artista nu a îmbrăcat până acum rochia de mireasă, fanii fiind foarte curioși să afle care este motivul pentru care cei doi nu au făcut nici până acum acest pas. Răspunsul îl primim chiar de la Daniela.

„Nu vreau să mă mărit. De ce să mă mărit? Suntem foarte bine așa. Maria poartă numele tatălui său. Am fost cerută dar nu vreau. Nu sufăr de chestia asta. Maria nu a întrebat de ce nu ne-am căsătorit, dar a zis că foarte bine că ne-am întâlnit, că altfel nu se năștea ea. Nu simt nevoia să mă căsătoresc. Un bărbat dacă te înșeală și pleacă o face oricum, nu ai ce să faci. Un act sau 10 copii nu te leagă de el. Eu îl iubesc pe George de 15 ani. De multe ori am vrut să ne despărțim, dar când iubești nu poți să pleci așa. Am și fost despărțiți vreo doi-trei ani dar după am decis să fim o familie”, a ma adăugat Daniela Gyorfi.