Daniela Crudu a fost asaltată în ultima vreme cu fel și fel de mesaje negative din partea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Se pare că fanii vedetei o critică din ce în ce mai des din cauza faptului că, spun aceștia, a exagerat cu vizitele în cabinetul medicului estetician. Aceștia nu s-au sfiit să-i arunce cuvinte jignitoare și să o blameze pentru faptul că nu și-a modifica complet trăsăturile, devenind acum parcă o altă persoană.

Daniela Crudu are din plin cu ce se lăuda. Dacă unii dintre fani au numai cuvinte de laudă față de aceasta, admirând-o datorită felului în care arată, unii dintre aceștia au o cu totul altă părere și nu se sfiesc nicio secundă să îi arunce cuvinte jignitoare din cauza faptului că a intervenit de prea multe ori cu operațiile estetice, ajungând de nerecunoscut.

Daniela Crudu, criticată aspru de fani din cauză că a abuzat de operațiile estetice

Daniela Crudu este foarte deschisă în ceea ce privește operațiile estetice și pare că nu are teamă de nicio schimbare. Este dispusă să investească sume consistente pentru a arăta exact așa cum ea își dorește. Drept dovadă în acest sens este una dintre multele operații estetice la care a recurs și cu care și-a șocat de-a binelea fanii din mediul online. Focoasa brunetă s-a operat în zoana coapselor interne pentru a scăpa de grăsimea care o deranja și care, spune ea, o făcea să nu-i placă de propriul corp. Fosta asistentă TV a vorbit despre acest subiect și a împărtășit din experiența sa de pe masa de operație din cabinetul medicului estetician.

Daniela Crudu este o împătimită a operațiilor estetice. ALături de alte vedete de la noi din țară, bruneta se clasează cu bio în topul celor mai tunate femeie din lumea mondenă alături de alte nume foarte cunoscute la noi în țară, cum ar fi Bianca Drăgușanu sau Loredana Chivu.

Daniela Crudu, ținta răutăților pe internet din cauza operațiilor estetice: ”mama pădurii”Daniela Crudu, ținta răutăților pe internet din cauza operațiilor estetice: ”mama pădurii”

”Mi-am făcut o liposucție în zona coapselor interne. Medicul mi-a scos 150 ml de grăsime de acolo și gata. Am fost anesteziată total, nu m-a durut deloc. Doar că, după operație, am stat două săptămâni fară alcool și sex. E greu de lucrat zona coapselor la sală. Și când aveam 45 de kilograme tot urât se vedea. Aveam eu complexul ăsta, ieșea prin pantalonii scurți grăsimea. Am o săptămână de la operație și se mai văd încă vânătăile”, a declarat Daniela Crudu.