De duminică dimineață paparazzi sunt pe urmele Danielei Crudu și a iubitul său croat. În urma unei altercații între cei doi, bruneta a ajuns de urgență la spital, fiind bătută de Seco Dubravko, iubitul ei.

Cruduța nu a depus plângere împotriva lui Seco, chiar dacă în urma agresiunii s-a ales cu nasul spart, traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă. Deși a obținut un ordin de protecție provizoriu, bruneta nu sa prezentat în fața judecătorilor ceea ce a dus la nașterea mai multor speculații.

Reclamă

Astăzi au apărut în presă declarațiile unui apropiat al Danielei Crudu, care vorbește despre o posibilă împăcare între cei doi.

„Daniela a vorbit cu el la telefon. S-au înțeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate și mai bine ca înainte și, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate.

Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi. Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranțță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța”, a declarat un apropiat al Danielei pentru Wowbiz.