Daniela Crudu va deveni mamă peste câteva luni.

Daniela Crudu se pregătește pentru una dintre cele mai importante perioade din viața ei și anume, aceea de mămică. Vedeta are emoții, dar știe că se va descurca de minune, din toate punctele de vedere. Deși s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor, din punct de vedere financiar, bruneta nu are de ce să se plângă.

Daniela Crudu este una dintre cele mai cunoscute prezențe din lumea mondenă autohtonă. Ani de zile, aceasta a fost în centrul atenției și a participat la emisiuni care i-au adus notorietatea. De ceva timp încoace, se pare că bruneta are alte pasiuni și a renunțat de tot la televiziune. Iar pentru cei care își făceau griji, chiar dacă nu mai este în centrul atenției, vedeta continuă să încaseze sume uriașe.

Daniela Crudu s-a numărat mereu printre fruntașe în topul vedetelor care fac bani din publicitate. Competiția cea mare a fost între ea și Bianca Drăgușanu. Deși nu a depășit-o pe blondină, bruneta nu are motive să se plângă. Capitalul ei de imagine este unul extrem de bun, iar asta face ca reclamele să vină pe bandă rulantă.

Daniela Crudu s-a retras din televiziune, dar o duce bine. Câți bani face din reclame și site-uri pentru adulți
Instagram

Daniela Crudu face bani din piatră seacă

Din 2019 și până în prezent, Daniela Crudu a semnat un contract cu o firmă de pariuri sportive din Rusia. Mulțumiți de prestația vedetei, aceștia au continuat colaborarea cu ea și au ajuns să-i vireze, lunar, 8.000 de euro. Pe lângă asta, cei mai mulți bani vin din contul destinat special adulților.

În urmp cu ceva timp, Daniela Crudu și-a făcut debutul pe OnlyFans. Din punct de vedere financiar, a fost una dintre cele mai bune decizii ale sale. Aceasta încasează 20.000 de euro din acea platformă, dar venitul variază în funcție de abonamentele celor de pe canalul ei. Chiar dacă este însărcinată, Daniela nu a renunțat la Only Fans, ba chiar crede că are mai mult noroc acum.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.