„A fost la doctor și nu s-a văzut. Bine, doamna doctor a spus că ea crede că e fetiță, din ce vede ea.”

Daniela Crudu este în culmea fericirii. Dezinvolta brunetă urmează să devină mămică pentru prima dată și așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va strânge în brațe bebelușul. Până atunci mai este însă, iar vedeta face toate pregătirile. A ales deja nașii de botez și a aflat dacă o să fie mama de băiat sau fată.

Daniela Crudu este însărcinată în 14 săptămâni și se bucură din plin de fiecare moment. Chiar dacă la început a fost o graviduță ghinionistă și s-a confruntat cu stările de rău specifice, acum este mult mai bine. Grețurile au trecut, iar vedeta se poate ocupa de toate lucrurile necesare. Pregătirile sunt în toi, iar până la momentul cel mare totul o să fie gata.

Vedeta a ales deja nașii de botez. Se pare că aceștia o să fie niște prieteni apropiați ai tăticului. Mai mult, vedeta a aflat și sexul bebelușului. Se pare că medicul i-a spus că o să aibă o fetiță. Însă lucrurile nu sunt încă foarte clare, însă toate semnele asta indică.

„Acum am 14 săptămâni. (…) Avem nași, sunt prietenii lui Dani din copilărie. Ne cunoaștem foarte bine, ne înțelegem foarte bine. (…) Acum sunt bine, mi-am revenit. Sunt fericită că pot și eu să ies afară, să fac chestii. Nu puteam să fac nimic, că îmi era rău. (…) A fost la doctor și nu s-a văzut. Bine, doamna doctor a spus că ea crede că e fetiță, din ce vede ea. Dar a spus că nu poate să spună 100%.”, a declarat Daniela Crudu, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

 Daniela Crudu, noi detalii despre sarcină! Bruneta a ales nașii de botez și a aflat sexul bebelușului
Instagram

„Ce mămică o să fiu eu”

Daniela Crudu și partenerul ei sunt foarte fericiți și încântați că în curând o să devină părinți. Vedeta este sigură că o să fie o mămică foarte bună și o să se distreze de minune alături de copilul ei. Bruneta nu are de gând să se schimbe prea mult și vrea să fie o mamă deschisă și distractivă.

„M-a luat prin surprindere, nu m-am așteptat. M-am bucurat, că e prima dată când mi s-a întâmplat lucrul ăsta. O să vezi tu ce mămică o să fiu eu. Cea mai nebună și cea mai distractivă. O să mă joc încontinuu cu el, pentru că cei mici de asta au nevoie

Eu tot o să continui cu asta, eu sunt open mind. Totul merge înainte, eu sunt tot persoana aia. Nu m-am schimbat acum și sunt zâna sfânta Daniela că am rămas gravidă. Sunt mai atentă, am grijă de mine, de sănătatea mea și de sarcină. Dar caracterul meu tot ăla este, tot nebună sunt.”, declara Daniela Crudu.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.