„Și noi am fost acasă tot doi. De fapt, două. Și ne-am înțeles foarte bine. Așa că asta îmi doresc și eu. O fată și un băiat.”

În curând, Daniela Crudu o să devină mămică pentru prima dată. Aceasta este însărcinată în 14 săptămâni și abia așteaptă ca timpul să treacă și să își strângă bebelușul în brațe. Bruneta este atât de încântată de ideea că o să fie mamă, încât deja și-a făcut planuri mari pentru viitor. Se pare că aceasta își dorește încă un copil.

Daniela Crudu trăiește din plin viața de graviduță. Chiar dacă primele săptămâni de sarcină au fost destul de grele. Vedeta confruntându-se cu grețuri și stări de rău, acum totul este bine. Cruduța încă nu a aflat sexul bebelușului, însă medicul i-a sugerat că probabil o să devină mămică de fetiță. Daniela Crudu este gata pentru orice scenariu și deja a pregătit numele și pentru cazul în care va avea o fetiță, dar și în cazul în care va avea un băiețel.

Mai mult, se pare că spirtul matern a cuprins-o pe brunetă și deja se gândește și la un al doilea copil. Aceasta a declarat că își dorește să aibă doi copii și cel mai probabil își va îndeplini visul.

„Dacă va fi fată, se va numi Daiana. Dacă va fi băiat, va fi David! Ceea ce contează e ca toată lumea să fie sănătoasă, iar familia noastră deja așteaptă să se producă marele eveniment!

Și noi am fost acasă tot doi. De fapt, două. Și ne-am înțeles foarte bine. Așa că asta îmi doresc și eu. O fată și un băiat, ca să aibă cu cine să-și țină de urât. Nu știu să vă spun ordinea, fată-băiat sau invers, dar mi-aș dori doi copii!”, a declarat Daniela Crudu, potrivit playtech.ro.

Daniela Crudu, planuri mari de viitor! Nici nu a născut și deja își mai dorește încă un copil
Instagram

„Un copil îți schimbă viața…”

Până acum Daniela Crudu avea un stil de viață destul de agitat. Bruneta se împărțea între muncă și distracție și tura motoarele la maximum. Însă, de când a aflat că este însărcinată dinamica s-a mai schimbat puțin. Bruneta nu are de gând să se schimbe radical, însă acum are o nouă responsabilitate și intenționează să fi o mamă cât se poate de bună.

„Mă simt foarte bine și copilașul nu-mi dă bătăi de cap. Încă nici nu știu ce sex va avea. Fiindcă medicul care mă ține sub observație nu a reușit să-și dea seama din ecografii ce sex are. E încă micuț, sunt însărcinată în 14 săptămâni, așa că nu-mi fac probleme. Avem tot timpul să aflăm ce și cum!

Înainte știam doar muncă și distracție. Cam tot ce câștigam cheltuiam pe lucruri sau vacanțe. Mă simțeam bine, dar tânjeam după ceva anume și pe atunci nu știam. Acum însă știu! Un copil îți schimbă viața. Vor mai fi distracții și concedii, dar petrecute alături de un alt suflet. Venit din sufletul tău!”, a mai spus Daniela Crudu.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.