Daniela Crudu a reușit să se transforme total în ultimii ani, după ce a început să modifice la ea toate părțile corpului care nu îi plăceau sub nicio formă la ea. Nu s-a temut niciodată să iasă în față și să discute despre intervențiile pe care și le-a făcut, ba chiar este mândră de felul în care arată și cum se simte în pielea ei. Bruneta demonstrează astfel că este o femeie asumată, căreia nu îi pasă de părerile rele ale celor din jur, din moment ce ei îi este bine în felul acesta.

Vedeta pare că nu se mai oprește din a-și modifica trăsăturile, aceasta apelând destul de des la medicul estetician. Fanii vedetei nu au o părere prea bună despre acest lucru, însă Daniela Crudu nu bagă în seamă aceste păreri și face tot ceea ce-i place de fiecare dată.

„Nu mi-am făcut mare operație”

Nu toată lumea a aplaudat-o pentru curajul de care dă dovadă zi de zi. Unii au criticat-o dur pentru faptul că nu mai arată deloc ca înainte și că nu ar fi trebuit să procedeze așa, pentru că era deja o femeie frumoasă care nu avea nevoie de medici pentru a arăta bine. Cu toate acestea, ea nu a ținut cont de părerile ei, iar recent s-a filmat pe patul de spital, după ce și-a făcut o nouă intervenție de care simțea o mare nevoie.

După cum a povestit chiar ea, nu este o intervenție complicată și nici una majoră, dar a vrut cu orice preț să rezolve și această problemă serioasă pe care o avea și nu a stat prea mult pe gânduri. Daniela Crudu și a făcut o operație de liposcuție în zona coastelor interne, pentru că nu putea scăpa de grăsimea din zona respectivă, oricât de mult ar fi tras la sală.

Daniela Crudu, o nouă operație estetică: "Doar ce am ieșit din operație și după..."

 

„Nu mi-am făcut mare operație. Mi-am făcut un pic de lipo în zona coapselor interne pentru că zona aia, oricât aș fi lucrat la sală, nu se ducea grăsimea de acolo și mi-am dorit eu lucrul ăsta. (…) Doar ce am ieșit din operație și după cum vedeți, mă simt fresh. Picul ăla de grăsime, tot l-a scos și n-am absolut nicio denivelare, nimic. Se vede țiplă. Sunt fericită!”, le-a spus vedeta fanilor săi.