Daniela Crudu continuă șirul aparițiilor incendiare în mediul online. De data aceasta, bruneta s-a fișat într-o rochie extrem de provocatoare, însă a uitat complet de lenjeria intimă. Formele i-au ieșit foarte bine în evidență, iar fanii au avut parte, ș de această dată, de o priveliște ca la carte.

Daniela Crudu iese în evidență la orice oră. Bruneta pune pe jar imaginația tuturor bărbaților din mediul online. Fie că apare pe micile ecrane, fie pe rețelele de socializare, Cruduța știe foarte bine cum să atragă atenția asupra ei, chiar dacă acest lucru ar însemna să renunțe la haine și chiar la lenjeria intimă.

Fanii vedetei au avut însă o surpriză de zile mari în seara aceasta, căci bruneta le-a oferit încă un motiv să aibă vise frumoase. Așa cum era de așteptat, imaginea super fierbinte a făcut furori, ca de fiecare dată când Cruduța postează o poză sexy, de altfel.

Daniela Crudu a spus adio lenjeriei intime

Daniela Crudu nu renunță nicio clipă la atitudinea sa sexy. Profită din plin de atuurile sale fizice și scoate la înaintare tot ceea ce are mai frumos. Dacă până acum frumoasa brunetă ne-a încântat privirile cu imagini în care apărea în cele mai sexy seturi de lenjerie intimă, acum a decis că este cazul să renunțe de tot la ea și să poarte doar o rochie neagră, super mulată.

Atitudinea sexy, buzele roșii ca focul și părul negru au făcut-o pe Daniela Crudu să apară ca o adevărată divă sexy în fața fanilor săi. Cu un pahar în mână și cu o privire profundă, Daniela Crudu a jucat perfect rolul unei femei fatale și de această dată.

Daniela Crudu, o nouă ipostază de infarct! Cea mai provocatoare apariție a ei de până acum / FOTODaniela Crudu, o nouă ipostază de infarct! Cea mai provocatoare apariție a ei de până acum / FOTO

Nu a fost nicio surpriză pentru nimeni faptul că fanii au fost în delir când au vîzut fotografia. Aprecierile au curs într-un număr foarte mare, la fel și complimentele, de altfel.

„Ești minunata ❤️❤️❤️😍, Esti de milioane ❤️❤️❤️, ❤️Frumoasă ca întotdeauna!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.