Daniela Crudu este de neoprit, când vine vorba despre intervenții estetice. Fără dar și poate, bruneta se situează pe lista celor mai operate vedete de la noi din țară, dar nu se rușinează cu acest lucru și și-a asumat totul până în clipa de față. Spre deosebire de alte vedete cărora le este teamă să recunoască faptul că au apelat la ajutorul specialiștilor pentru a arăta mai bine, ea chiar s-a filmat în cabinetul medicului, în timp ce acesta îi făcea procedura de care avea nevoie.

Daniela Crudă, o nouă intervenție după liposucție

Este o femeie care are mare grijă de felul în care arată, face multă mișcare și este atentă la tot ceea ce mănâncă. Deși respectă toate aceste lucruri, ea nu a putut scăpa niciodată de grăsimea de pe coaste și nu a mai putut lupta împotriva ei, așa că a zis că este vremea pentru o liposcucție, pe care nu a ezitat să și-o facă zilele trecute. Nu a fost o intervenție complicată, dar nu s-a oprit doar la ea.

Recent, vedeta s-a filmat din nou în cabinetul medicului estetician, spunând că nu are de gând să plece din cabinetul respectiv până în momentul în care nu îi va face o corectare a ridurilor, care o enervau la culme și care o împiedicau să simtă bine în pielea sa. Cel mai probabil, ea va apela la operațiile estetice ori de câte ori va simți nevoia, chiar dacă fanii ei nu sunt de acord cu toate aceste lucruri și au criticat-o în repetate rânduri. Cei mai mulți dintre aceștia susțin că era oricum o femeie frumoasă și nu avea nevoie de nimic în plus, pentru a arăta bine.

 

Daniela Crudu, o nouă intervenție estetică! De ce schimbare a simțit nevoia vedeta: "Am ridurile astea și trebuie să..."

”Plecam eu acasă până când nu-mi face mie domnul doctor, aici, un pic de botox? Am ridurile astea și trebuie să, de la râs… ridurile astea fine.”, le-a povestit frumoasa brunetă fanilor săi de pe rețelele sociale.