Daniela Crudu este o împătimită a operațiilor estetice și își dorește să arate perfect, din cap până în picioare. După ce și-a pus o nou pereche mult mai mare de silicoane, bruneta a ținut să nu neglijeze nici fața, astfel că de data aceasta s-a ocupat și de această zonă.

Daniela Crudu, așa cum o știm de ani buni, este o prezență efervescentă și jucăușă în orice loc ar merge. Nu ratează nicio ocazie să se manifeste așa cum noi o știm, fiind una dintre vedetele care face atmosfera incendiară nu doar prin felul de a fi, ci și prin felul în care arată. De curând, fosta asistentă TV s-a tunat din nou și pare că nu are de gând prea curând să se oprească din a-și face operații estetice.

Tare mândră de rezultatul pe care l-a obținut, focoasa brunetă a apelat din nou la o procedură de înfrumusețare. Despre ce să fie vorba?

Daniela Crudu, din nou în cabinetul medicului

O vedem din nou pe Daniela Crudu într-o clinică de înfrumusețare la scurt timp după ultima intervenție pe care a avut-o la nivelul sânilor. Fanii s-au întrebat despre ce să fie vorba de data aceasta, dat fiind că au văzut-o pe Daniela cu fața plină de o substanță cu puțină vreme în urmă.

„Nu mă mai operez la sâni. Am trei operații la sâni. O să îmi mai fac intervenții, dar nu știu încă ce, mă mai uit să văd ce apare nou pe piață. (…) Am vrut să le schimb forma. Dar nu sunt așa de mari. În timp o să se mai lase, acum sunt proaspăt operată, au trecut abia două săptămâni. Nu sunt pentru orice tip de fată. Mă plictisisem de forma aia rotundă”, a spus vedeta.

Din mărturisirile ei ne dăm seama de faptul că, de-a lungul timpului, Daniela a avut parte de mai multe operații la nivelul bustului, mai exact, trei la număr. Și asta nu e tot! Vedeta nu are de gând să pună ”stop” operațiilor estetice. Își dorește să își mai modifice corpul, însă se pare că în zona sânilor cele trei operații sunt suficiente. Celelalte părți ale corpului vor fi privilegiate de acum.

Daniela Crudu, o nou intervenție la nivelul feței după ce și-a pus silicoane noi! / FOTO

Așadar, fosta asistentă TV a călcat din nou pragul medicului, de data aceasta pentru o precedată care se numește mezoterapie. Aceasta presupune administrarea unui cocktail de vitamine pentru a avea fața mereu tânără și fără nicio imperfecțiune.