Daniela Crudu a avut un an plin. Vedeta a renunțat la viața agitată din Capitală și, deși pare greu de crezut, se pregătește să devină mămică. Cruduța a găsit un bărbat pe placul ei, iar acum toate planurile ei sunt gândite în formula de familie.

Nimic nu este pentru totdeauna, nici măcar viața de divă fără griji. După ce le-a încercat pe toate, Daniela Crudu a decis că este timpul să se așeze la casa ei, la propriu. Vedeta și-a găsit sufletul pereche, iar spre deosebire de alte relații, cea de acum pare mult mai serioasă.

Nu doar că are lângă ea un bărbat care o face fericită, dar se pare că întreaga concepție despre viața i s-a schimbat. Iar asta pentru că, peste câteva luni, Daniela Crudu va deveni mămică cu normă întreaga. Diva se pregătește să aducă pe lume primul ei copil, iar emoțiile sunt mai mari ca niciodată.

Până a nu veni pe lume bebelușul, Daniela Crudu vrea să pună la punct ultimele detalii, printre care și o nouă casă. Vedeta s-a apucat să ridice o locuință nouă, iar banii nu sunt deloc o problemă. Asta pentru că, înainte de a rămâne însărcintă, Cruduța a făcut OnlyFans.

Daniela Crudu își face casă cu banii din OnlyFans. Cum va arăta locuința de lux a vedetei Social media

Daniela Crudu își construiește casa visurilor ei

Nu mai este un secret că din acea platformă se câștigă bani mulți, iar Daniela Crudu a fost o privilegiată acolo. Fosta asistentă TV își construiește casa mult visată în comuna Roșu, aproape de Capitală. Momentan, aceasta nu poate să se mute în ea, însă numără zilele până când va putea face acest pas alături de familia ei.

Așa cum era de așteptat, în noua locuință mult mai spațioasă, bebelușul va avea propria lui cameră. Mult a fost, puțin a mai rămas, așa că Daniela Crudu este din ce în ce mai aproape să primească cheile locuinței sale.

A„cum vreau să mă mut la casă. Îmi fac o casă în comuna Roșu. Este vizavi de pădure, aer curat, mă trezesc de dimineața. Are patru camere, living jos, 3 camere sus și 3 băi. În ianuarie o să fie gata.”, a spus bruneta, potrivit spynews.ro.