Cine nu o cunoaște pe carismatica Daniela Crudu? Frumoasa brunetă nu mai arată deloc așa cum arăta acum câțiva ani buni de zile. Grație operațiilor estetice foarte reușite, vedeta a ajuns acum de nerecunoscut. O spunem într-un sens bun, căci acum poate fi considerată una dintre cele mai apetisante femei din lumea mondenă.

Daniela Crudu știe din plin cum să se facă plăcută. Atitudinea ei mereu pozitivă și energia inepuizabilă o fac să devină una dintre cele mai carismatice prezențe feminine din showbiz. Fosta asistentă Tv și-a dorit de-a lungul timpului să arate din ce în ce mai bine. Astfel că cea mai bună metodă pe care a avut-o la îndemână a fost vizita în cabinetul medicului estetician.

Fosta asistentă TV a avut un debut timid în televiziune, însă, pas cu pas, ea a reușit să își formeze un nume sonor în cadrul celor mai de lux petreceri din țară. S-a remarcat ca asistentă TV în cadrul mai multor emisiuni foarte cunoscute. Acum nu mai are acest statut, însă ea a rămas la fel de apreciată de fanii ei.

Daniela Crudu s-a transformat datorită operațiilor estetice

Acum o bună perioadă, Daniela Crudu nu avea aproape nicio caracteristică fizică din cele pe care le are în momentul de față. Era o fată normală, fără prea multe forme și cu câteva kilograme în plus. Dacă privim la Daniela Crudu de acum și cea de acum mai mulți ani, observăm, în primul rând, faptul că la nivelul feței a intervenit nu o dată, ci de mai multe ori.

Buzele, nasul, sprâncenele nu mai sunt la fel. Bruneta a intervenit chiar și la nivelul bărbiei. Și asta nu e tot! Pentru că își dorea să fie o femeie apetisantă, care să sucească mințile tuturor bărbaților, vedeta s-a tunat și, mai mult decât atât, chiar și-a subțiat și talia, intervenție cunoscută sub numele de liposculptură.

Daniela Crudu, imagini cu ea înainte de operațiile estetice! Este de nerecunoscut / FOTO

„Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea. Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. «Domne, că şi-a schimbat complet înfaţişarea». Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A şi că am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii la sâni, au toate fetele”, a declarat Daniela la Antena Stars, în urmă cu mai bine de doi ani.