Daniela Crudu nu încetează să nu surprindă nici de această dată. Nu trece mult timp și bruneta acaparează toată atenția în mediul online. De data aceasta este vorba despre un update în ceea ce privește fizicul ei. A spus adio silicoanelor vechi, s-a tunat din nou, iar acum se mândrește cu un bust îmbunătățit, foarte generos de altfel. Cum Daniela Crudu ține legătura permanent cu fanii ei, la scurt timp după ce a ieșit din operație, fosta asistentă TV le-a arătat acestora în ce stare se află.

Mereu zâmbitoare și optimistă, Daniela Crudu a reușit să devină una dintre cele mai controversate prezențe feminine din lumea mondenă.

Daniela Crudu este, de fiecare dată, o prezență savuroasă. Nu poate fi trecută cu vederea mai ales datorită fizicului ei de excepție, dar și a energiei pe care o emană în orice moment. Se mândrește cu un trup zeiță și pare că nu are de gând să înceteze să-și aducă îmbunătățiri la nivelul fizicului. Este drept faptul că Daniela Crudu este de o frumusețe nativă, însă trebuie să recunoaștem faptul că și medicul estetician a avut un cuvânt greu de spus.

Daniela Crudu are silicoane noi! Cum arată bruneta acum / FOTO

Daniela Crudu, o nouă intervenție la nivelul sânilor

Revenind la operațiile estetice, se pare că Daniela Crudu îi dorește să arate din ce în ce mai bine, chiar dacă acest lucru ar însemna să aducă am bunătățile acolo unde au fost făcute deja modificări la un moment dat.

Se pare că dimensiunea sânilor pe care o avea anterior nu o mai mulțumea pe Daniela Crudu, așa că tot ce i-a rămas de făcut a fost să treacă la acțiune și să-și mărească bustul din nou. Momentul imediat după operație a fost imortalizat de brunetă pentru a le arăta fanilor că intervenția a avut un real succes. În ciuda faptului că, după expresia feței Danielei, diva nu părea foarte entuziasmată, probabil din cauza anesteziei de care a avut parte, vedeta, chiar și așa, a apărut în fața fanilor pe Instagram.