Daniela Crudu ne demonstrează încă o dată cât de sexy poate să fie! Și-a pus silicoane noi cu puțin timp în urmă și nu putea să nu le arate fanilor săi cât de reușită a fost intervenția. Într-o ținută de casă, bruneta a lăsat la vedere mai mult decât trebuia.

Daniela Crudu iese în evidență oriunde ar merge. Este conștientă de atuurile sale fizice pe deplin, astfel că nu ratează nici măcar o ocazie prin care să-și scoată la înaintare formele generoase. Cu un corp de zeiță, bruneta îi face pe bărbați să rămână cu gurile căscate, mai ales acum după ce diva și-a mărit bustul pentru a dua oară.

Știm cu toții faptul că vedetele de la noi din țară își doresc să arate din ce în ce mai bine, așa că nu se opresc din a-și îmbunătăți formele chiar dacă acest lucru ar însemna să facă de mai multe ori aceeași operație estetică. Daniela Crudu este unul dintre exemple în acest sens, pentru că bruneta și-a schimbat recent silcoanele cu unele mai mari și pare că este tare mândră de noua sa realizare.

Daniela Crudu, mai sexy ca niciodată

Daniela Crudu pare că deține rețeta frumuseții, căci de fiecare dată când apare în mediul online este din ce în ce mai frumoasă. Fanii divei sunt de aceeași părere, iar comentariile pe care aceștia le lasă la postările brunetei sunt pe măsura așteptărilor.

Daniela Crudu a spus ”adio” sutienului din nou! Bruneta și-a etalat noile silicoane

O nouă zi, o nouă ocazie să dea peste cap mințile bărbaților. Cam cu acest gând s-a trezit Daniela Crudu. Într-un top foarte decoltat, care lasă la vedere aproape tot, fosta asistentă TV este mândră nevoie mare de formele pe care le-a obținut, iar aparițiile sale vorbesc de la sine. Diva are foarte mare grijă de felul în care arată, așa că depune toate eforturile pentru a se menține în topul celor mai apetisante vedete de la noi din țară.