Daniela Crudu i-a uimit pe telespectatorii emisiunii „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”. Invitată în cadrul emisiunii lui nea Mărin, bruneta a izbucnit în lacrimi în fața camerelor de filmat, după o ceartă aprigă cu nea Mărin. Cruduța a fost foarte deranjată de faptul că acesta s-a legat de intervențiile sale estetice. Daniela Crudu s-a simțit jignită de spusele lui nea Mărin și a izbucnit.

Un schimb dur de replici a avut loc între Daniela Crudu și nea Mărin, totul pornind de la operațiile esteticei ale tinerei. Mai exact, nea Mărin a rugat-o pe Cruduța să îi arate o fotografie cu ea de pe vremea când încă nu apelase la ajutorul medicului estetician.

„Arată-mi și mie o fotografie cu tine înainte să te ciopârțești. Eu vreau să te văd”, a spus nea Mărin.

Daniela Crudu nu a ezita și a scos imediat poza cerută. După ce a analizat imaginea, nea Mărin a dat verdictul declarând că fosta asistentă tv arăta mult mai bine înaite.

„Arăta atât de bine Cruduța înainte, era un copil din ăla pur, curat, era frumoasă! Mie îmi plăcea de ea cum era!”, a mai spus nea Mărin.

Cuvintele acestuia au jignit-o pe Daniela Crudu, care a izbucnit în plâns și s-a arătat extrem de deranjată.

Daniela Crudu a izbucnit în lacrimi în fața camerelor de filmat! Ce a adus-o la limită. „Mă jignești în halul ăsta! Până când?”
Instagram

„Mă jignești în halul ăsta! Până când?”

Afirmațiile lui nea Mărin au făcut-o pe Daniela Crudu să cedeze. Voia bună i-a dispărut, iar în locul zâmbetului au apărut lacrimile și mai apoi nervii.

„Pe mine nu mă jignește nimeni în halul ăsta. Până când? Eu te respect, dar nu mă jignești în halul ăsta! Până când? Până când să te suport? Cum să spui așa? Eu sunt fată bună, mă faci nasoală, mă faci… Nu mai vreau! Gata. Nu mai vreau să stau”, a spus Daniela Crudu.

După criza de nervi, Daniela Crudu s-a calmat, nea Mărin și-a cerut scuze, iar cei doi au redevenit prieteni. Aceștia au recunoscut că ambii că au exagerat.

„Și din mine a ieșit Ferentariul, pot să spun lucrul asta și să recunosc. Dar și matale trebuie să recunoști că ai exagerat. Când eu am investit atâta în mine, tu să spui că arătat nasol și că sunt nasoală”, a mai spus Daniela Crudu, când apele s-au mai liniștit.