Daniela Crudu a încins internetul cu ultima sa postare. Bărbații au fost înnebuniți când au văzut cât de bine arată bruneta

Fosta asistentă de televiziune a dat internetul peste cap. S-a fotografiat îmbrăcată într-un costum de baie și s-a postat pe Instagram, mai sexy ca niciodată. 

Daniela Crudu este un nume destul de cunoscut din showbiz-ul românesc. Mereu nonconformistă și ieșită din tipare fără să-i pese de gura rea a lumii, vedeta de bucură de vară la cote maxime. Nu sunt deloc puțini la număr cei care îi vizitează zilnic profilul și sunt la curent cu fiecare apariție a ei. De data aceasta, vedeta s-a întrecut și pe ea.

Iată cum arată Daniela Crudu în costum de baie, după mai multe operații estetice

După ce a postat fotografia pe Instagram, miile de like-uri au început să apară în bara de notificări. Bruneta a optat pentru un costum de baie care a lăsat la vedere aproape tot.

Daniela Crudu, campioană la operațiile estetice?! Bruneta a elucidat misterul

De-a lungul anilor, bruneta a suferit mai mult intervenții de înfrumusețare. Deși fanii au acuzat-o în repetate rânduri că a exagerat cu bisturiul, Daniela Crudu a spus adevărul despre numărul operațiilor estetice pe care le are.

social media

„Nu mi-am făcut așa multe operații, cum se scrie peste tot. Mai conteazămși de exemplu, dacă îți schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obișnuit oamenii.

Înainte mă machiam, îmi făceam ochii așa ascuțiți, dar eu nu am ochii ascuțiți, îi am rotunzi și am zis să merg pe forma mea.

arhivă presă / captură tv

Sprâncenele nu le mai fac așa arcuite, le fac normal, pe rotund și mai groase. «Domne, că și-a schimbat complet înfățișarea».

Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este, să zic așa, se vede. Și că mi-am pus fațetele. Fațetele, nasul și acidul hialuronic în buze. Și alte operații la sâni, au toate fetele”, a dezvăluit Daniela Crudu, fiind invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!