Liberalii sunt din nou luați la ochi de PSD. Deciziile luate în contextul pandemiei provocate de coronavirus stârnesc controverse, autoritățile fiind acuzate că iau măsuri târziu. În plină criză, politicienii nu se dezmint și continuă atacurile, folosind orice decizii și metode pentru a-și crea imaginea propriului partid.

Daniel Zamfir, senator social-democrat, a făcut o postare în care reproșează liberalilor faptul că așteaptă foarte mult până să decidă măsurile importante în această situație. Senatorul atacă PNL-ul chiar cu replica președintelui Klaus Iohannis, rostită după tragedia clubului Colectiv: ”A trebuit să moară oameni”.

Reclamă

Deși Organizația Mondială a Sănătății cerea statelor încă de acum 3 săptămâni să impună carantina, se pare că România a așteptat primele decese pentru a lua măsuri stricte, declară Zamfir.

Mesaj pentru PNL

„A TREBUIT SA MOARA OAMENI” ca sa se ia decizia de carantinare A TUTUROR CELOR CARE INTRA IN ȚARĂ! Cum ar fi fost dacă s-ar fi luat această decizie acum trei săptămâni?

De ce minte ministrul Costache ca nu stia acum doua luni cu ce urma sa ne confruntăm? Fix acum doua saptamani, Organizatia Mondială a Sănătății a avertizat TOATE tarile planetei sa se pregătească de ce va urma! Numai ca pe ei ii interesau doar anticipatele…

Fix pe 12 MARTIE, Citu renunta la mandat, parte a acestui plan odios!”, scrie Daniel Zamfir.