Reclamă
Reclamă

Daniel Radcliffe, cunoscut pentru rolul său din celebra serie de filme Harry Potter, a câștigat primul său premiu Tony duminică, într-o ceremonie desfășurată la New York. De asemenea, Angelina Jolie a obținut primul ei premiu Tony pentru producția The Outsiders, care a fost desemnat cel mai bun musical și a câștigat alte trei premii, după ce a primit 12 nominalizări, conform BBC.

Radcliffe a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun actor într-un musical pentru rolul său din Merrily We Roll Along de Stephan Sondheim. Musicalul a obținut alte trei premii la evenimentul care celebrează cele mai remarcabile realizări din teatrul de pe Broadway.

În discursul său de acceptare, Radcliffe i-a urat tatălui său „ziua tatălui fericită” și i-a mulțumit iubitei sale, Erin Darke. „Iubirea mea Erin, tu și fiul nostru sunteți cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Te iubesc atât de mult, mulțumesc”, a spus el. Actorul le-a mulțumit și părinților săi că au jucat piesa Sondheim în mașină, spunând că „a fost una dintre cele mai bune experiențe din viața mea”.

Reclamă

Jonathan Groff a obținut și el primul său premiu Tony pentru interpretarea sa din muzical. În discursul său, Groff i-a lăudat pe Radcliffe și Lindsay Mendez, numindu-i „mai mult decât prieteni vechi”. „Sunteți suflete pereche și aștept cu nerăbdare să vedem cum evoluați pentru tot restul vieții”, a adăugat el.

Actriței Angelina Jolie, în vârstă de 49 de ani, i s-a alăturat pe scenă fiica ei Vivienne, de 15 ani. Regizorul Danya Taymor a numit-o pe Jolie ca fiind printre „marele femei care m-au ridicat” în discursul său de acceptare.

Producția The Outsiders a câștigat ulterior și cel mai râvnit premiu muzical. Piesa se bazează pe cartea lui S. E. Hinton și explorează conflictul dintre două bande rivale de americani albi, împărțiți în funcție de statutul lor socioeconomic.

The Outsiders a reușit să își depășească rivalul muzical Hell’s Kitchen, o relatare semi-autobiografică despre Alicia Keys, care a primit 13 nominalizări și a câștigat două premii. Unul dintre aceste premii a fost obținut de Kecia Lewis pentru interpretarea ei ca actriță prezentată.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro