Daniel Pavel a cerut-o în căsătorie pe Marina, imediat după ce a revenit în țară din Republica Dominicană. Prezentatorul de la Survivor România era convins că ea este femeia alături de care ar vrea să trăiască pentru tot restul vieții. Mai mult de atât, acesta a declarat că ea va fi prima și singura lui soție, de aceea șocul despărțirii lor a fost și mai mare pentru admiratori.

Daniel Pavel și Marina nu mai formează un cuplu

Relația lui Daniel Pavel cu Marina părea a fi una perfectă și dura de ani buni, dar recent el a făcut un anuț trist în care anunța că el și femeia pe care a cerut-o de nevastă s-au separat. Cei doi au aveau planuri de viitor diferite și nici prioritățile nu erau aceleași, așa că au considerat că este mai bine pentru fiecare să meargă pe drumul lui.

Mai mult de atât, îndrăgitul moderator de la Kanal D a ținut să le mulțumească tuturor celor care au fost alături de el, chiar și în momentele mai puțin fericite din viața sa.

 

„Priorități si opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina si pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche. Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri. Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amandoi o mare de experiențe, emoții și amintiri comune, care ne-au îmbogățit viața amândurora. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit nevoia de a vă împărtăși această realitate. Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru ca amândoi dorim ca acest subiect atât de personal să rămână astfel”, a declarat Daniel Pavel.