Daniel Pavel a povestit cum s-au întâmplat lucrurile până ce a ajuns amfitrionul emisiunii „Survivor” de pe PRO TV.

Show-ul de supraviețuire „Survivor” difuzat pe postul de televiziune PRO TV este una dintre emisiunile momentului. În fiecare seară în care este difuzat, sute de mii de oameni stau cu ochii lipiți de micile ecrane pentru a vedea care este parcursul competițional al preferaților lor. Cel care este alături de concurenți este chiar amfitrionul show-ului de supraviețuire, Daniel Pavel.

Cu toate acestea, cu siguranță v-ați întrebat cum a ajuns acesta în postura de prezentator al show-ului. Cu doar câteva zile de Crăciun, în anul 2020, Daniel Pavel a participat la un casting pentru un show despre care nu i se oferise foarte multe detalii. Interesant este faptul că la acea vreme, actual prezentator al emisiunii avea o ofertă de job în Viena.

„Mi-au oferit o șansă..”

Sursa: Social media

„A fost un casting de Crăciun sau cu câteva zile înainte de Crăciunul anului 2020, un casting pentru o emisiune în natură, nu am știut din prima numele emisiunii, încă se concretiza, oamenii erau foarte inimoși. Ei au zis: Băi, riscăm și unii, și alții, și tu, și noi. Mi-au oferit o șansă, am zis că o iau și practic plecarea a fost într-o săptămână.

Eu am zis că vreau să schimb… la finalul anului 2020, contractul meu se încheia și aveam, de fapt, o opțiune să prelungesc și cu ei, dar aveam o opțiune și în Viena de alt job. Nu era în zona de media, era o firmă româno-austriacă, era de business. Și mă gândeam cum ar fi fost să pun costumul pe mine… De la costume elegante, am ajuns la… ei bine, eu sunt foarte cameleonic. A fost costumul cu fluier, acum e cu pantaloni de camuflaj, și Survivor, și restul e istorie.” a declarat Daniel Pavel, conform VIVA!

Vă reamintim că în trecut „Survivor” a fost difuzat la un post de televiziune concurent, pe Kanal D. Înainte de a fi schimbată denumirea emisiunii, show-ul se numea „Exatlon” și a fost prezentat de către Cosmin Cernat timp de mai multe sezoane.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.