Daniel Pavel este singur de aproape un an, asta după ce s-a despărțit de logodnica lui.

Fără doar și poate, Daniel Pavel este unul dintre cei mai cunoscuți prezentori de la noi. Acesta a descoperit faima odată cu proiectul „Survivor” la a cărui cârmă se află de un an. Daniel a recunoscut a recunoscut că nu este deloc ușor să stai departe de casă. Oricât de palpitant ar putea părea, astfel de deplasări pot avea repercursiuni serioase și asupra vieții personale.

Daniel Pavel și iubita lui trăiau o poveste de dragoste minunată. Cei doi păreau că se înțeleg mai bine ca niciodată, dar se pare că relația lor nu a fost una cu final fericit. Daniel i-a dat inelul de logodnă Marianei la începutul anului 2020 și, așa cum spune și el, pandemia a fost unul dintre factorii decisivi pentru ei. Deși alții ar suferi în locul lui, prezentatorul „Survivor” susține că acesta este cel mai bun lucru care i se putea întâmpla atât lui, cât și fostei sale partenere.

Daniel Pavel se bucură de statutul de burlac

Având în vedere că se bucură de o asemenea expunere mediatică, nu este de mirare că Daniel Pavel este asaltat de fane. De când este burlac, prezentatorul primește o mulțime de mesaje de doamne și domnișoare. Deși se simte flatat că sexul frumos se gândește la el, momentan, Daniel nu are de gând să se implice într-o altă relație.

„I-am oferit inelul Marinei pe 6 februarie 2020, înainte de toată nebunia. Cred că ce s-a întâmplat a fost că a dispărut ideea acelei relaţii, noi eram deja separaţi, iar în vară a venit doar decizia finală. Am hotărât să mergem pe drumuri diferite.

Ceea ce o să spun acum e în premieră: „Slavă Domnului”! Şi o spun cu toată iubirea şi recunoştinţa pe care i-am purtat-o şi pe care i-o port. Slavă Domnului pentru omul care sunt după această experienţă. M-a întărit şi mi-a arătat că pot să îndur şi nu e vorba despre celălalt, ci despre mine.

E o acceptare. Au fost 7 ani de relaţie, eu am învăţat multe, şi pandemia a jucat un rol important. Am stat mult departe unul de celălalt!”, a declarat Daniel Pavel, în cadrul podacastului „Acasă la Măruță” de pe Youtube.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.