Daniel Pavel este din nou un bărbat singur. Prezentatorul a făcut anunțul trist al despărțirii acum câteva zile, iar recent a vorbit din nou despre sfârștul relației sale. El și fosta lui parteneră de viață urmau să se căsătorească și tocmai de aceea, multora nu le-a venit să creadă că este adevărat tot ceea ce se întâmplă.

Daniel Pavel a pus stop

Moderatul emisiunii Survivor România nu a șters nici pozele cu ea de pe Instagram, semn că nu îi poartă pică Marinei pentru cele întâmplate. Daniel Pavel a mai dezvăluit că el a fost cel care a pus punct relației și a oferit o serie de explicații ăn acest sens, distanța fiind cel mai mare dușman al lor.

Chiar dacă doar s-a despărțit de fosta lui iubită, este un om fericit. Au fost șapte ani în care au mers unul după celălalt și în care au creat amintiri frumoase și nu îi pare rău de nimic. Nu a mai fost să fie, iar bărbatul este împăcat cu acest gând.

 „Eu am pus stop. Distanța de timp cred că e importantă, începi să uiți după ce începe vindecarea. Dragostea și relațiile de iubire sunt ca imperiile. Atunci când se prăbușesc, ele se transformă în altceva. Sunt în faza de șantier. Sunt șapte ani în care ea a venit după mine, eu după ea. În biblioteca iubirii noastre sunt cărți valoroase. Mă ajustez la noua realitate. Vorbind cu voi și cu cei de acasă, îmi dau seama că există fericire și în povestea de acum. Am fost cu băiatul în Grecia și el mi-a arătat pe gema o capră, care a vrut să bea apă dintr-o găleată și s-a blocat cu cornițele acolo. Am vrut să o ajutăm, dar nu am putut pentru că tot alerga. Avem nevoie de mâna unui prieten în viață, chiar și a unui străin. Nu poți trece singur prin ăsta. Oamenii care suferă nu sunt victime, sunt oameni care învață o lecție”, a declarat Daniel Pavel, la Teo Show.