Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor”, a vorbit într-un interviu dat prin corespondență despre experiența pe care o trăiește de data aceasta, în jungla din Republica Dominicană.

Concret, Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor”, și-a exprimat impresiile despre primele două săptămâni pe care le-a petrecut alături de noii concurenți ai emisiunii, în sălbăticie.

Daniel Pavel, declarații despre „Survivor” din mijlocul junglei dominicane

Se pare că Daniel Pavel se simte, așa cum era de așteptat, foarte bine la „Survivor” și de data aceasta. Vedeta este de părere că de când a ajuns în Republica Dominicană a intrat în conexiune cu natura.

 „Readaptarea ține de zona în care filmăm Survivor România deoarece este și junglă, dar ai și parte de râu, de mare. Întreaga readaptare s-a produs foarte rapid pentru că-mi doream mult să mă întorc.

Simt că sunt parte din nisipul dominican, îmi seamănă foarte mult cu nisipul și curtea casei bunicilor mei din cartierul Antiaeriană din București, din prelungirea Ghencea. Simt o conexiune puternică cu pământul, cu jungla”, a declarat Daniel Pavel despre „Survivor” pentru Ciao. 

Daniel Pavel, declarații despre „Survivor” din mijlocul junglei dominicane: „Simt o conexiune puternică cu...”
Instagram

Cum a trăit Daniel Pavel prima ediție a noului sezon de la „Survivor”

Totodată, Daniel Pavel a povestit și cum a trăit prima ediție a noului sezon de la „Survivor”. Prezentatorul a bifat o experiență nouă: mersul cu elicopterul.

„În momentul în care făceam planul emisiunii de deschidere și am aflat că vom folosi un elicopter, m-am gândit așa: ”Eu nu am zburat niciodată cu elicopterul”.

Iar dacă celor de acasă li s-a părut că nu a fost nicio problemă… așa a fost! M-am simțit în elementul meu, ca și cum făcusem asta o bună bucată din viață.

A fost un sentiment puternic pentru noi toți: concurenți, echipă de producție. Revenirea acestui show a însemnat pentru fiecare dintre noi șansa de a face ceva și mai memorabil, de a aduce ceva nou chiar și acolo unde oamenii credeau că nu mai putem inova.

Energia de a spune ”Începe Survivor România” este de neînlocuit. Cred că mesajul a ajuns la oameni și asta contează cel mai mult”, a mai spus Daniel Pavel despre „Survivor”, potrivit aceleași surse.