Vedeta a mărturisit că are această dorință ascunsă în suflet

Daniel Buzdugan este extrem de credincios și nu se sfiește să recunoască acest lucru. Vedeta Radio Zu are o admirație aparte pentru pustnicii și călugării care trăiesc în pustietate, mai aproape de Dumnezeu. Acesta a dezvăluit că visează să poată avea o astfel de viață.

Daniel Buzdugan își dorește să scape de freamătul lumesc

Viața celor care aleg să lase deoparte lumea pentru Dumnezeu nu este cu siguranță simplă. România are numeroși monahi care au luat calea pustietății. Se hrănesc cu rugăciune, sunt mereu în asceză, iar traiul lumesc nu îi mai interesează deloc. De altfel, se spune că acești oameni care trăiesc în sfințenie țin lumea cu rugăciunile lor.

Daniel Buzdugan are o admirație deosebită pentru aceștia. Prezentatorul Radio Zu a vizitat chiar recent chilia unui monah din munții României.

Acum, vedeta a ajuns într-un alt colț al țării, în mijlocul unui peisaj de-a dreptul fantastic. Daniel Buzdugan a poposit la Amfiteatrul Transilvania. Zona a devenit o atracție pentru turiști mai ales pentru autenticitatea și bogăția ei. 

Prezentatorul a dat în vârf de deal peste o cabană mică și pustie. Daniel le-a dezvăluit fanilor din mediul online că visează demult să locuiască așa,simplu, aproape de natură și de Dumnezeu.

Mi-ar plăcea să am o căsuță în pustietate.”, a mărturisit acesta.

Sursa foto: Instagram

Merge des la Muntele Athos

Daniel Buzdugan are grijă să ducă o viață simplă, în credință, aproape de Dumnezeu. Prezentatorul participă regulat la slujbe și se străduiește să fie un bun creștin. De altfel, ori de câte ori simte nevoia, acesta pleacă în cel mai sfânt loc al Europei. Daniel Buzdugan merge des la Muntele Athos pentru rugăciune și reculegere. De altfel, vedeta se cunoaște deja cu călugări români care trăiesc acolo în evlavie.

Daniel Buzdugan nu este singurul atras de această latură a credinței. La rândul lui, colegul acestuia de emisiune, Mihai Morar are de asemenea înclinația spre cele sfinte. Mihai Morar a realizat chiar și un podcast chiar pe Muntele Athos, alături de un preot călugăr român.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.