Daniel Buzdugan este unul dintre oamenii de radio care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

De 15 ani de zile, Radio ZU este a doua sa casă, iar cei care îl ascultă în fiecare dimineață îl cunosc foarte bine. Azi, înainte cu câteva ore de ziua lui de naștere, colegul lui Mihai Morar a decis să se surprindă singur cu o vacanță în locul său preferat din Europa.

Daniel Buzdugan este unul dintre cei mai apreciați oameni de radio și nu numai de la noi din țară. Aceasta a demonstrat, de-a lungul timpului, că poate fi un profesionist, dar și un familist convins. În viața sa, lucrurile s-au așezat în așa fel încât în fiecare zi îi mulțumește lui Dumnezeu pentru tot ce are.

Daniel s-a dedicat ani la rând radioului care, în timp, a devenit ca a doua casă și a doua familie pentru el. Colegul lui Mihai Morar a muncit în fiecare an de ziua lui, doar că, anul acesta, a decis să facă o excepție de la această regulă pe care și-a autoimpus-o și s-a răsfățat cu o vacanță.

Daniel Buzdugan, experiență neplăcută în avion, chiar înainte de ziua lui. „E grevă”
Social media

Daniel Buzdugan, cel mai frumos cadou de ziua lui

De dimineață, Buzdugan a fost la radio, acolo unde a fost copleșit cu urări în avans din partea colegilor, dar și a ascultătorilor care sunt alături de el în fiecare zi, de 15 ani. După ce a terminat emisiunea, aceasta și-a făcut bagajele și a plecat în țara lui se suflet, țara care îl împlinește cel mai mult.

Cei care îl urmăresc pe Daniel Buzdugan, știu că aceasta este îndrăgostit de Grecia și că aproape că nu este zonă de acolo pe care să nu o fi vizitat, până acum. De data asta, a ales să plece în Chaia, doar că decolarea din România nu a fost cea mai plăcută și spunem asta pentru că omul de radio a trebuit să stea în avion 45 de minute.

Daniel Buzdugan, experiență neplăcută în avion, chiar înainte de ziua lui. „E grevă”