Vedeta se bucură din plin de călătoria în Grecia, vizitând locuri impresionante

Nu mai este deloc un secret faptul că Daniel Buzdugan merge în Grecia la fel ca „acasă”. Prezentatorul de la Radio Zu este îndrăgostit iremediabil de însorita țară, de peisajele mirifice, dar și de ospitalitatea grecilor. Dacă cei mai mulți dintre turiști aleg această țară strict pentru mare și plajă, vedeta are și alte preocupări.

Vizitează mănăstirile vechi ale Greciei

Daniel Buzdugan se află în această perioadă în Grecia alături de familie. Prezentatorul are grijă ca partenera lui de viață și cei doi copii să aibă parte de o vacanță memorabilă.

Astfel, vedeta a ales să aibă un program zilnic interactiv pentru familia lui. Daniel Buzdugan nu s-a limitat doar la a sta pe plajă ci a optat pentru plimbări cu barca, explorarea de locuri noi și interacționarea cu localnicii.

Sursa foto: Instagram

Prezentatorul de la Radio Zu a ales Insula Creta pentru concediul din acest sezon. Un ortodox practicant, Daniel Buzdugan a vizitat în primul rând lăcașurile de cult ale locului. Una dintre așezămintele monahale de care a rămas impresionat este Mănăstirea Toplou. Vedeta nu doar că a petrecut timp în cadrul acesteia ci a avut ocazia să stea de vorbă cu starețul acesteia.

Mănăstirea Toplou sau „Mănăstirea cu 101 ruși” este situată la 10 km de vechiul oraș Sitia. Despre acest loc unic, încărcat de istorie și credință se crede că fost întemeiat în secolul al XV lea. Alte date arată că lăcașul ar fi avut originea în anul 1400, avându-l pe Sfântul Isidor ca ocrotitor.

Nu este prima dată când vedeta ajunge în acest așezământ monahal. Încă in 2019, Daniel Buzdugan a ajuns la Mănăstirea Toplou. La fel ca majoritatea pelerinilor, a fost invitat la o degustare se vinuri în incinta acesteia. Făcând din această experiență o tradiție, colegul lui Mihai Morar, a avut parte de aceeași tratație și în acest an. Prezentatorul a postT pe contul lui de socializare câteva fotografii din minunata excursie.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.