Daniel Buzdugan, copleșit de emoții în casa în care a copilărit.

Daniel Buzdugan a vorbit recent despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa. Prezentatorul de la Radio ZU și-a luat inima-n dinți și a vorbit deschis. Daniel a spus că a aflat o veste teribilă chiar atunci când era în direct la radio. 

Daniel Buzdugan, unul dintre prezentatorii matinalului de dimineață de la Radio ZU, a vorbit deschis despre cele mai grele momente din viața sa. Acesta a spus că a aflat de moarte bunicii sale, chiar atunci când era în direct, la radio. Prezentatorul a vorbit cu lacrimi în ochi despre acest eveniment foarte trist din viața sa.

social media

Daniel Buzdugan a aflat despre trecerea în neființă a bunicii sale în timp ce se afla la radio

Daniel Buzdugan, sau Buzdu, așa cum îi spun prietenii, provine dintr-un sat din Neamț. Prezentatorul a crescut alături de bunicii săi, dar și de restul rudelor. Cu toate că acesta a ajuns un bărbat în toată regula cu familie și loc de muncă, el niciodată nu a uitat de unde a plecat.

Recent, Daniela a ajuns alături de colegii săi în fața casei în care a copilărit. Se pare că amintirile l-au copleșit imediat pe prezentator, iar acesta a izbucnit în plâns. Totodată, acolo i-a văzut și pe unchiul și mătușa sa. Daniel împreună cu restul echipei au pornit o caravană prin toată țara, numită „RADIOAVENTURA”.

„Nu știu când au trecut atâția ani. Una dintre cele mai puternice amintiri a fost aceea în care lucram la radio și am aflat că bunica mea nu mai este. Bunica, persoana care l-a așteptat pe bunicul să se întoarcă din Armată, iar el nu s-a mai întors. Și unul dintre lucrurile pe care mi le doresc tare e să ajung în locul unde bunicul și-a trăit ultimele clipe”, a declarat Daniel Buzdugan, cu multă emoție.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.