Dani Oțil a spus lucrurilor pe nume după reușita lui David Popovici.

Nu mai este niciun secret faptul că David Popovici este pe buzele tuturor. Românul este dublu campion mondial, iar toată lumea a publicat mesaj de mândrie și felicitări pentru puștiul de 17 ani. Dani Oțil a vrut să fie sincer și a postat un mesaj total diferit față de restul lumii.

Dani Oțil a fost mereu sincer și nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume. Mediul online este unul dintre spațiile lui preferate de manifestare a părerilor, iar, recent, subiectul David Popovici nu l-a lăsat indiferent. Prezentatorul a vrut să posteze un mesaj atip, dar în care să se regăsească mai multe persoane.

Dani Oțil a postat ieri câteva rânduri despre David Popovici și a fost destul de tranșant. Prezentatorul nu s-a ferit să se lege de persoanele care îl felicită abuziv pe campion. În opinia lui Dani, tot aceleiași persoane sunt și cele care, până mai ieri, nici nu știau de existența campionului.

Dani Oțil, un altfel de mesaj pentru David Popovici. Multe vedete de la noi au fost în asentimentul lui. „Dacă ratezi vreo finală, te vom tăvăli”
Instagram

Dani Oțil a avut mereu încredere în David Popovici

Dani Oțil a fost destul de realist și i-a recunoscut meritele lui David Popovici. Mai mult, acesta a ținut să precizeze că sportivul a apărut pentru prima dată la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Atunci, David avea 16 ani și, deși nimeni nu auzise de el, Dani a fost mai mult decât sigur că ca avea performanțe remarcabile la înnot.

„Scuze, David Popovici! În numele meu, al colegilor de media care și-au adus aminte abia acum că avem și sportul intitulat înot în România.

Te vom peria două săptămâni. Apoi, dacă ratezi o finală sau te accidentezi, te vom tăvăli. Dar tu ești băiat deștept. Te-am auzit la primul live(…) acum un an. Ne-ai dat pe spate la doar 16 ani.

Nu semeni cu fotbaliștii majori cu care umplem grupajele de știri. Ne cerem scuze pentru felul în care arată bazinele din România. Tu să nu ne bagi în seamă. Semnează cu sponsori, câștigă bani, apari în reclame”, a scris Dani Oțil pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dani otil (@daniotil)

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.