Dani Oțil nu mai este bărbat singur de ceva vreme și, mai presus de asta, a devenit și un tată tare mândru de copilul lui. Se consideră a fi un bărbat care are cele mai de preț lucruri pe care viața i le-ar putea oferi. Cu simțul umorului foarte bine dezvoltat, prezentatorul din cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani„ nu pierde nicio ocazie în care îi poate face pe colegii săi să râdă cu gurile până la urechi.

Știm cu toții că soția lui Dani Oțil a adus pe lume un băiețel perfect sănătos de care se bucură în fiecare zi. Așa că prezentatorul TV dezvăluie în emisiune detalii despre viața de tătic și despre ce comportament are cel mic.

Cum va fi Dani Oțil la bătrânețe

Cei doi prezentatori ai emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani„ au avut o discuție în cadrul matinalului despre cum reacționează băiețelul lui Dani Oțil de fiecare dată când îi face băiță. Glumeț din fire, ulterior Dani și-a imaginat cum va arăta bătrânețea lui și a colegului său de platoul.

”Mi-a zis doamna doctor că bebelușul că poate să facă pipi și în situație de stres și în situație de confort. Înainte de băiță, bebelușul îmi aplică un jet, iar eu sunt la bustul gol că știu ce mă așteaptă. Până la barbă mă ia. Mi-a zis un prieten că la fel o să se întâmple și când o să îl întrebi la ce ora vine acasă. Lasă, Răzvane, că la azil o să stăm în același pat. O să ne ținem de cald. O sa fac eu pe tine și tu pe mine”, a mărturisit prezentatorul TV în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil și Răzvan Simion, problemele de care vor avea parte la bătrânețe! Au mărturisit în direct: ”La azil măcar vom sta împreună„

Dani Oțil este un tată foarte fericit și se vede foarte nerăbdător să trăiască momentul în care băiețelul lui va merge la grădiniță, spunând că deja și-a cumpărat ținute și toate cele necesare pentru acest eveniment. Continuând gluma, prezentatorul TV mărturisește că este ferm convins de faptul că va fi mult mai sexy atunci când își va lua micuțul de la grădiniță.

”Mi s-a zis că sunt mult mișto de când am bebeluș, chiar dacă arăt la fel. Am înțeles că atunci când mă voi duce să-l iau de la grădiniță, voi fi și mai sexy. Deci mi-am pregătit niște ținute… Irinel Columbeanu în cea mai bună perioadă a lui vestimentară va fi lapte praf”, a declarat Dani, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.