Dani Oțil și Gabriela Priscăriu formează un cuplu deosebit de frumos. Prezentatotul de la Antena 1 este îndrăgostit până peste cap, iar ea știe să îi răspundă la aceste sentimente. Relația lor este una foarte deschisă, însă se pare că de data aceasta Dani a întrecut puțin măsura.

Reclamă

Prezentatorul Dani Oțil și frumoasa Gabriela Prisăcariu au o relație care a început în urmă cu doi ani, iar acesta a cerut-o și în căsătorie.

Ei bine, Dani este cunoscut ca fiind un tip glumeț și cu un simț al umorului foarte dezvoltat. Aflați în vacanță la mare, împreuna cu Ramona Olaru și celebrul Cuza, aceștia au vrut să împărtășească și cu fanii câteva minute din vacanța lor.

Reclamă

Fanii ageri însă au observat și altceva pe lângă obișnuitele imagini cu ei în vacanță. Se pare că videoclipul a surprins exact momentul când cei doi au avut un schimb de replici acide.

Dani Oțil și Gabriela Priscăriu, schimb de replici acide pe plajă

Gabriela a fost deranjată de răspunsul sarcastic al lui Dani Oțil

Vedetele se relaxau pe șezlong, dorind să capete un bronz perfect, când frumoasa Gabriela Prisăcariu i-a adresat lui Dani Oțil o simplă replică pentru a afla cum se simte: ,, Cum îți place la mare?”. Răspunsul venit din partea lui Dani Oțil a surprins-o pe logodnica lui: ,, Ne place, dar băutura este caldă și fetele cam leșinate de la soare. A fost și mai bine”. Cu toate că atmosfera dintre ei era una plăcută, în fundal, urmăritorii live-ului au putut distinge din partea Gabrielei un “Ce, mă?!”.

Gabriela a fost vizibil deranjată de acest comentariu. Totuși, fiind la început de drum,  suntem siguri că fotomodelul și-a iertat logodnicul.

Gabriela Prisăcariu, este un model apreciat, cunoscută și pentru apariția in show-ul de televiziune ,,Supermodels by Cătălin Botezatu”. Ea și Dani trăiesc o frumoasă poveste de iubire, chiar dacă uneori mai au și neînțelegeri.