Dani Oțil și Răzvan Simion nu mai au nevoie de nicio introducere. Cei doi sunt profesioniști prin definiție, iar de mai bine de trei decenii, sunt de nedespărțit. Prietenia lor este greu de descris în cuvinte, însă, faptul că rezonează de atâțai ani și nu s-au certat deloc, spune foarte multe.

Dani Oțil și Răzvan Simion fac, de mai bine de 15 ani, diminețile mai frumoase pentru români. Cei doi matinali prezintă „Neatza cu Răzvan și Dani”, cea mai longevivă emisiune de acest gen de pe piață. Dar, nu doar proiectul lor este unul longeviv, ci și prietenia care îi leagă. Ambii au plecat de la Reșita și niciun oraș în care au stat nu le-a alterat prietenia.

Dani și prietenul lui se cunosc încă de pe vremea când erau doar niște puști cu dorințe mărețe. Cei doi au asistat la cele mai importante momente din viața fiecăruia, iar asta i-a unit și mai mult. În prietenia lor, au fost trasate de la bun început anumite reguli pe care ambii le-au respectat cu sfințenie. Printre ele se numără faptul că nu și-au împrumutat niciodată bani și nu au iubit niciodată aceeași femeie.

Dani Oțil, secretele prieteniei cu Răzvan Simion. Cum au rezistat, fără să se certe, 39 de ani Social media

Răzvan și Dani Oțil, prietenie cât o viață de om

Acum, după ce au trecut atâția ani peste prietenia lor, cei doi pot spune că sunt de nedespărțit. Au reușit să demonstreze tuturor că pot exista relații de prietenie și fără interese ascunse. Dani a recunoscut de multe ori că este extrem de diferit de Răzvan, dar asta nu-l deranjează. Din contră, consideră că acesta a fost unul dintre marile plusuri care i-au ajutat să reziste atâția ani.

„Cred că am învățat în timp să ne dozăm nemulțumirile care există. Ar fi mișto să fie multe căsnicii lungi ca relația mea cu Răzvan. noi suntem de 39 de ani aproape, împreună, nedespărțiți”, a spus Dani pentru ciao.ro.