De-a lungul atâtor ani petrecuți în televiziune, Dani Oțil a învățat multe trucuri pentru a crește audiența sau pentru a păstra publicul aproape. Unul dintre ele este acela al spargerii monotoniei și ieșirea la rampă cu multe lucruri inedite. Prezentatorul a făcut tot ce i-a stat în putiință și nu a avut nicio limită.

Dani Oțil are multe de povestit din cariera sa de om de televiziune. Reșițeanul a plecat de la radio către televiziune, acolo unde a reușit să își construiască unul dintre cele mai puternice nume din industrie. Acum, Dani este mentor, iar pentru a ajunge în acest punct, i-au trebuit zeci de ani de muncă intensă.

Soțul Gabrielei recunoaște că nu a dus niciodată lipsă de inspirație. Lui Dani i-a plăcut mereu să își uimească publicul și a simțit că nu are niciun impediment. Susținut mereu de echipa de producție și de colegul lui, Răzvan, prezentatorul a pus în scenă cele mai nebune momente din istoria televiziunii.

Dani Oțil, sacrificii extreme de dragul artei. „Am făcut o pasiune pentru Anna Lesko, i-am făcut altar”
Instagram

Dani Oțil ar fi făcut orice pentru Anna Lesko

Invitat recent la podcastul lui Gojira, Dani Oțil și-a amintit cât de departe a adus pasiunea lui pentru Anna Lesko. Aceasta a recunoscut că Anna este una dintre cele mai frumoase femei din România și nu avea cum să nu facă momente pe baza acestui fapt. Dani nu și-a pus nicio limită, iar rezultatul a fost unul pe măsură

„Am făcut o pasiune pentru Anna Lesko. I-am făcut altar, îi aprindeam bețe parfumate, iar ea îmi aducea ciorapi, cizme, chiloți. La fiecare apariție de-ale ei făceam ceva spectaculos.

Odată m-am aruncat de pod în Dâmbovița îmbrăcat în scafandru și i-am adus peștișorul de aur. Nu era un peștișor de aur, i-am adus un cod mort de la Carrefour. Odată, am adus niște jandarmi, m-am legat pe Turnul Televiziunii și m-am aruncat de la 30-40 de metri. Am luat cu spatele toată iarba aia din curte”, a spus Dani Oțil în podcastul menționat.

Dar asta nu este tot. Întreaga listă de sacrificii a culminat cu momentul în care Dani și-a făcut apariția la TV, în direct, dezbrăcat. Corpul îi era acoperit doar de un buchet imens de flori pe care l-a pregătit tot pentru Anna Lesko.