Dani Oțil aruncă mereu cu săgeți către fosta iubită a lui Răzvan Simion.

Dani Oțil este recunoscut pentru glumele pe care le face la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Matinalul are mereu replicile la ei și îi place să arunce cu replice subtile la adresa multor vedete. Cea mai recentă țintă a lui a fost Lidia Buble și nu s-a ferit să își spună părerea sinceră despre artistă.

Dani Oțil folosește mereu replici inteligente și cu substrat atunci când vrea să semnalizeze ceva. Cel mai recent episod a avut-o, indirect, protagonistă pe Lidia Buble. Artista nu a fost prezentă în platou, însă s-au făcut multe referiri la ea. Emisiunea este cunoscută pentru jocurile pe care le practică alături de invitați, iar cea mai recentă provocare a scos la iveală multe detalii.

Invitații lui Dani au fost nimeni alții decât ptotagoniștii noii emisiuni, „România are roast”. Toți s-au jucat „Flori, filme, fete sau băieți” prin mimă. La un moment, pe ecran a apărut poza Lidiei Buble. Artista trebuia să fie descrisă de Maria Popovici atât de bine, astfel încât colegul ei să o ghicească cu ușurință.

Dani Oțil, replică acidă la adresa Lidiei Buble. Ce a putut să spună prezentatorul, în direct, în lipsa artistei
Instagram

Dani Oțil își exprimă părerile fără limite

Dani nu s-a mulțumit să stea departe de joc, așa că a intervenit acolo unde a simțit că este nevoie. Atunci când a auzit descrierea Mariei, prezentatorul a vrut să o corecteze și să îi transmită că exagerează cu calitățile pentru artistă. Maria nici nu a început bine să o descrie, că Dani a întrerupt-o fix în momentul în care a spus că este frumoasă.

În concepția lui Dani, acest lucru este discutabil. Evident, totul a fost spus pe un ton glumeț așa că Lidia nu are motive să se supere. În plus, artista știe că prezentatoul o înțeapă mereu cu replici acide, inclusiv când este și ea de față. La ultima întâlnire a celor doi, colegul lui Răzvan a vrut să afle dacă Lidia are iubit, dar fără succes. Artista a fost destul de secretoasă și nu a căzut în plasa întrebărilor lui Dani.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.